Tuesday, January 31, 2012

tak terkate sebenarnye kalau terkejut??



orang tue-tue nie lagi banyak makan kepsi garam.. ape yang dorang ckap sume dipercayai tanpe eksperimen di makmal.. kalau dorang cakap jangan dok atas bantal,, orang tak duduk.. jangan nyanyi kat dapur,, nanti dapat suami tue..sedangkan ella dlu nyanyi kat dapur sampai skunk ta kawin pon.. siti nurhaliza erk,, itu citer lain..

korang pena naik roller coaster?? kalau korang menjerit tuh dapat lege kan hati kan sebenarnye,, tapi cube korang pena naik space shot?? dlu gua naik terkejut sampai tak sempat menjerit.. :O kalau terkentut pon angin tu masuk balik duduk diam-diam kat dalam..

tapi kalau ade yang terkejut macam nie gua tak tau asli ke tak,, epic success sangat nieh..



 * * * * * * * * * *
 ni ade short comic best gila,, korean punye,, tapi dah dibahase inggeriskan..


p/s: dah bace komik komen bagitahu keyh^^

42 comments:

Yana Libra said...

giler la~~

malam-malam post bende cam gini..

fuhh..lemah semangat..dah agak dah! Tengok dari jauh je tadi..huhu

Shida Irni said...

Haish amer, nasib aku tak lemah jantung, kalau tak wassalam -.-

akuamir said...

Laa,, bace tajuk da tau kan,,hehe,, sorry

Zaza Nur Iman said...

haha..pernah juga terkena ni.. :)

AMALINA YA'AKUB said...

singgah.... sekali ja terkjut.. kedua kali x kn terkjut wahah

lisa said...

haha kelakar gila !! :D

akuamir said...

iman-->> ceh ceh,, kan betul orang tue banyak makan kepsi,,haha

amalina-->> mesti tak terkate terkejut nye tuh,,haha

lisa-->> klakar?? tak takut keh??hhaa

maszull said...

assalamualaikum...nasib baik x ada sakit jantung kalau x kes naya jer...:)

akuamir said...

ea??oppss,, minta ampun..

Errah said...

xpernah tengok..hehe.

akuamir said...

?? ape yang ta penah tengok?? bace lah komik,, :)

:: Cik Nur :: said...

habis rosak...rugi je...bg kat cik nur pun xpe skrin tu..hehehe..

HeNRieTTa JoSe said...

xsempat baca....ngah banyak keje....huhuhu....

akuamir said...

nur-->> itulah pasal

henry-->> alaa,,, rugi larr!!!

Cik Aini Lavender's said...

teringat blk dulu tgh cari benda tersembunyi la konon dlm tu tetiba skali hantu daaa kuar..abis 1 opis dgr suara yg merdu ini.hahaha nsb la bos x kuar sama =)

akuamir said...

hahaha,, mesti suare garau gila-gila kan??hahaha

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip,tuto n cerita blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman bl0g pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow..lg 1 pakjoe nk bg tau dekat tuan blog mai terjah sini http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2012/01/orang-kata-janganjangan-le-x-dengar-ke.html

akuamir said...

haha,,, baik pak joe,, selagi pak joe pon rajin no hal.. ;D

Nurul Aisyah said...

wahahahaha...lawak giler...jd power trus bila jd penakut...wahahahahah...........rasa mcm tipu pun ada..hahahahaha gempak!

ok sy try baca komik tu jap eh

Nurul Aisyah said...

pergh...seram gak komiknyer!!!!

capt. keon alhan said...

tak nak tgk vid tu...msti scary kan?dah ar tgh dok sorang2 dlm bilik...roommate g surau...huhu

p/s:jom join contest...


http://cobaltchloride.blogspot.com/2012/02/happy-faces-contest-by-captkeon-alhan.html

akuamir said...

aisyah-->> haha,, memang seram komik tuh.. :)

keon-->> itu video lawak la,,haha.. komik tuh yang best..

eva said...

benciiii!!! hahhahaahah.. lama dh tak kene.. kene lagiii.. nasib baik tak menjerit. sbb biasanya sy akan jerit... kecut perut jer.. haha

akuamir said...

haha,, rilek eva,, rilekk.. ;)

EZAD AMIR said...

huhuuhu..vid ni aq dh tgk dh...

akuamir said...

habis komik da bace lom??

cik Kartun said...

huhh~ x suke2 @_@

akuamir said...

kartun-->> laaa,,,, :O

محمد شهريل القنيطري said...

haha..aku suka kat cakap org tua-tua..walopn setelah aku mengkaji tidak ada 1 pon berdsrkn quran n hadis..

akuamir said...

iatulah,, dye berdasarkan imaginasi terlampau,,haha

EZAD AMIR said...

komik je blom bce lg...ekekekeke....

(fakta : tahukah anda sudah bpe hari anda tak update...ekekekek)

Mishter Izwän said...

teruk benar yang kt utube tuh, tah da berapa bnyk monitor dyer pecah kan,
comic tuh best, suka animation dyer !!!


new entry http://speechless009.blogspot.com/2012/02/hacked-wireless.html

Amyra Azhar said...

mak i, myra lak yg terkejut tgok utube tuh! hehe

akuamir said...

ezad-->> haha,, fakta yang best,, maaf!!

izwan-->> haha,, suke sangat,, kartun tuh bergerak tuh!!

amyra-->> mak myra ke myra?? haha

Lady Milo said...

prank video tu melampau sangat la... :-(

akuamir said...

agak la,, tapi komputer tuh nak cakap ape?ahah

O CIKTEDDY said...

muehehe..bnci lorh tngok video trkjut cmtu..mcm fake je ..

akuamir said...

bace komik tuh benci tak??

Arina Shamsul said...

HAHAHA..kalau ada 5 laptop d rumah lima2 jahanam.hihihi.

saya pun da update entri ada masa,jemput singgah ye.

Awan Bijan said...

Kau lah manusia yang paling tidak berperikemanusiaan. Jangan harap aku baca komik tu sampai habis. Grrr.

akuamir said...

ya ALLAH,, nawa.. :'(

LynnDamya said...

roller coaster & space shot...dgr nama dh buat sy kecut perut dan longgar lutut..tolg lah, bg ilmu mcm mane nk naik benda2 ngeri camtu (-_-') hadoiiii~~lah hai pun adoi~