Tuesday, January 3, 2012

kini update status facebook pakai mic je BRO!!

SALAM tengah hari gua sampaikan^^.. harinie gua mood baik,, walaupown member gua dah meninggalkan pergi PLKN,, sampai gua dah pasang kiraan mase PLKN untuk habis.. tapi tu macam kiraan keluar result SPM gua gak tu.. erk!! oke,, perhatian!! anda bole iklankan blog anda percuma tok satu hari kat atas tu..



* * * * * * * * * *

terus kpade tajuk aku yang kreko gempak.. aku bukan cakap2 ayam^^.. ini bukan cobaan,, tapi betul-betul.... betul betul betul... zaman sekarang nie sume dah pakai handset ade android application kan?? main touch2 screen je kan?? dah tak main cam aku pakai handest rm60 dapat 2 biji.. so,, ape kate korang test application 'speaktoit assistant'.. ape yang bole buat ngan application nie?? disediakan contoh2 terbaik ape yang mampu dibuat..

errkkk,, bukan nie..

tengok video nie ape bole dibuat application nie,, dan aku dah test pown,, berkesan-mesan mehh..  :) dye boleh update status facebook kite dengan hanye kite cakap je meyh.. dye bole sendkan sms..



p/s: dapatkan dari market android terdekat,, klo dah dapat jangan lupe kat aku lak!!

26 comments:

smilenajah93 said...

wahh ~ bia btulll ... mcm best jee ~~~

akuamir said...

ngeh2,, betul betul betul.. dah test,, best2.. :D

Suriada Sulong said...

mslh ny sy nie ha yg x reti gune android utk update blog. ajar pls?

akuamir said...

update blog gune android?? erk,, yang itu belum blajar,,hehe..

NoorHafiy Budax Lanun said...

Assalam, boleh kah nak gunakan di handphone batu gosokku nie... hahaha... men2 jer... zaman skang nie mcmlah boleh buat....huhuhu

akuamir said...

hamboi,, handphone zaman mane tu,,haha..
ha'ah,, agak2 camne dunie 2020 nanti?? tak bole bayang sekarang,, konpem.. :)

Semut Senyum said...

canggih... canggih,..
dunia makin maju... guna kearah kebaikan.. =)

akuamir said...

haha,, baiklah cik semut,, takde terpkir ke arah keburukan pown,, ngee~ :)

dear yayah said...

guna nokia3310 je.. ahaha

Ain Zulaikha said...

wah wah wah... ada henpon canggih bole lah update guna suara hehehe.. kak ain ni jangan haraplah sebab henpon pakai 33 sekupang jek kui kui kui

tutorial untuk buat effect senget boleh tengok kat sini ya , kak ain ikut tuto ni :)

http://suzuran89.blogspot.com/2011/10/cara-buat-efekeffect-senget-bila-hover.html

akuamir said...

dear yayah--> amboi,, wujud lagi?

ain--> wah2,, lame dah tunggu kak ain nie,,haha.. toche,, toche.!

Shida Irni said...

Android tu hape ?

-.-

akuamir said...

erk,, tak tau la bahase sains dye ape,, lebih kurang macam application ea kot?? untuk manage application lah.. ade pham? erk..

cahaya mata said...

wahhh..hebakk!! ahahah.. dtg terjah balik n follow balik ni..hehe..

akuamir said...

terima kasih nur eye,,haha

Cik Aini Lavender's said...

wahh dasyat la atuk nih.tp kan kalo tersilap cakap kang ter'send' plak.camno =)

akuamir said...

lavender's--> mane ade,, dye akan tanye,, confirm nak antar msg 'hang kat mana sekarang??'? klo kite jawap yes! maka itu lah yang dye hantar,,.. :)

mashitah ismail said...

hai amir...
guna iphone 4S ke? best nyer dpt guna gajet mcm tu ^_^

soalan:-
nak pakai churp2 nuffnang sume tu kene ade akaun bank ea??
jawapan:-
tak perlu akaun bank.. daftar pun free jer..nanti klau duit dlm tabung churp2 & nuffnang dah penuh, dorang akan hantar cek atas nama amir.. itu jer ^_^
1.nuffnang daftar kat sini http://www.nuffnang.com.my/
2.churp churp daftar kat sini
http://www.churpchurp.com/hatiberbungaros/share/churpchurp-invite

sambil berblog boleh buat duit..

akuamir said...

manede iphone 4s lah,,haha..

ea ?? tanx 4 the indo keyh.!

mashitah ismail said...

iye amir..
mashi xpenah cash out lagi sbb tabung xpenuh lagi...
cash out minimum:-
nuffnang RM50
churp2 RM100
dia dikira per click, churp2 1 klik 20sen...

akuamir said...

haha,, terima kasih mashitah!

mashitah ismail said...

sama-sama ^_^

QasehnyaRania said...

Salam kenal.dan follow awwk juga

akuamir said...

terima kasih daun keladi^^

Nelly The Strange said...

zaman dah maju !!! hahaha

akuamir said...

betul betul betul!