Sunday, January 8, 2012

blog cikgu shida dah padam??!! salah aku ke?!!

baru2 nie aku jumpe blog yang mengisahkan ape yang berlaku di sebalik ustaz yang paling glemer sekarang,, yang naik tibe2,, ustaz azhar idrus yang membalas pertanyaan seseorang mengenai hukum buat video seperti yang cikgu shida buat.. aku rase toksah la aku kenalkan 2 orang nie yang populer sejak akhir2 nie.. jawap ustaz simple dan padat jerk..

ustaz,, pinjam gambar.. :)

'wanita beriman kena ada sifat malu.. apa yang dia buat tu lelaki pun malu nak buat..'


tak sangke ramai perasan soalan tu lantas ramai yang 'like' komen ustaz tu.. dah tu,, semalam jugak cikgu shida buat entry kat blog dia jawab pasal nie.. dye jawab care baik dan tak marah ustaz pon.. yang paling2 pon dye cakap,, orang yang tak kenal dye je yang kate bukan2.. betul,, biaselah tu,, dan sape2 pon mesti ade yang tak suke care kite.. ustaz sendiri pown ade orang cakap dye berDAKYAH AGEN IBLIS YAHUDI sebab main gitar haritu.. padahal yang cakap itu bukan betul pon..  haish...


yang paling aku tak suke,, biler keluar fitnah2 macam ni,, ramai sangat melenting sampai maki2,, itu ape kebende tu?? kalau kite maki2,, mungkin dose,, itu yang buat pembuat fitnah tu happy lagi ade la.. :'(


aku bukak blog cikgu semalam aku nasihat sket tau,, aku cakap niat tak menghalalkan care.. HARAM LELAKI MENYERUPAI PEREMPUAN,, HARAM JUGAK PEREMPUAN MENYERUPAI LELAKI.. tu kan termasuk dalam 70 dose2 besar.. tapi aku hormat dye lagi dye tak musuhi sesape pon,, thats very nice of her.. then besoknye biler bukak lgi blog tuh.. there are no post.. =,=

all her videos are private because they are very valuable to her

aku nak kate ape lagi.. kalau itu yang terbaik alhamdulillah.. cikgu ade bakat,, mungkin ade care yang lebih baik cikgu.. :)  kami para bloger mendoakan terbaik untuk cikgu shida!! ceh wah!! haha..




p/s: jangan melenting tak tentu pasal,, bace dan komen sebaiknye.. :)

36 comments:

mashitah ismail said...

akhir nyer..berjaya jgk kamu join nuffnang.. mne iklan churp2?? boleh mashi tolong klik2 sekali... ^_^

akuamir said...

ngahaaa!!! trimas la mashitah!! pening lah kat churp2,, nuffnang je lah bolekan.. :)

mashitah ismail said...

hehehe ikut la arahan dia... xpela..guna nuffnang lambat tabung penuh..churp2 boleh minta tlg kawan2 klik kan...

akuamir said...

nuffnang tak leh ke?

aReLaN said...

hohoho...welcome nuffnangers.hmmm...kdg2 ble bce kt fb ckgu shidah tu menyampah gk sbb dia bajet mcm dia nye peminat rmi gler.aiyaaa

Suriada Sulong said...

dah follow sini jugak :-0

akuamir said...

arelan-->> ouhoh,, rupenye kau pown pembace blog cikgu shida,,ngahaha..

suriada-->> ea?? wah2,, trima kasih.. :)

u.m.i.e said...

tak salah tegur cara yang baik ..:)

Awan Bijan said...

SEMUA SALAH KAU AMIR!

Eh takdelah. Haha, nasihat yang bagus, sebab dia pakai tudung, tapi ada yang nampak leher kat video dia.
So... aku x berapa berkenan -,-

Doakan dia jadi cikgu yang terbaik~ Aminn.

Miss Nadya said...

tertarik nad baca post ini..hurm..nad tak buat video tapi wat blog..mcm terasa jugak..

p/s :: thanks ..:) visit here..:)

akuamir said...

u.m.i.e-->> betul.. :(

nawa bijak-->> APA KAU APA?! ouh hehh,, aminn...

nadya-->> nape buat blog nak terase ape?? ngahaa.. welcome.. :) and tanx

Cik Tie@Akak said...

er...tak tau nak kata apa

Shida Irni said...

No komen :)

Eryati said...

no komen jugak ni

akuamir said...

akak-->> nie punce akak la nie sume tak terkate ddah..

shida-->> =_=

eryati-->> KNAPA KNAPA??

Mishter Izwän said...

dyer dah private kan video dyer ke? baru nk download, hahaha!!!tp ape2 pun mmg btul ckp ustaz tuh, dyer ptut ade rs malu, suare pun ade bts nye lg kan perbuatan dyer tuh!!!

e-lyana said...

erm.....
hehe, lyana pown xtau nak ckap aper..

semua ada pndpt msing2 kan, tapi, yg plng pntng, doakn yg terbaik utk mereka itu lbh baik dari kutuk2 bagai :D

akuamir said...

izwan-->> tulah,, private kot,, tak tau sampai biler lah tapi..

lyana-->> yup,, tak bek lah kutuk2 sume ade perasaan kan.. ..

Aku Penghibur said...

great job :) but ustaz terbaik la dengan kata buat orang terasa

mashitah ismail said...

amir:- hihi... amir ni mesti tak baca terma&syarat churp2 kn.... churp2 just share on fb/twitter/blog...senang nak suruh kawan klik dah dpt 20 sen...
tapi nuffnang kne klik iklan dalam blog baru dpt penuhkan tabung...
^_^

akuamir said...

penghiburlara-->> haha,, perli ustaz ke hape tuh?? tapi cikgu shida dah buka akaun semula beb.. :)

akuamir said...

mashita-->> ohh hehh mashitaa.. tapi kene rm100 kan kan.. takpe,, menabung sikit2 lam2 jadi bukit,,haha.. churp2 akan datang insyaALLAH..

mashitah ismail said...

amir:- amin..mcm tu la..usaha tangga kejayaan ^_^

akuamir said...

mashita-->> terima kasih mashitahh!!

mashitah ismail said...

amir:- tabung churp2 mashi lambat lagi nak penuh..hehe klau cash out mesti la diam2 nnt amir mintak belanja hehe...

ha bgs2 nnt klik red bird + iklan nuffnang sekali ye.. mashi akan balas klik di blog amir jgk.. ^_^

akuamir said...

ou ou,, takde minta belanje pown,, tumpang happy r!! ngaa~ tanx!!

smilenajah93 said...

hindarilah dripd perkara2 yg tdak baik :)

akuamir said...

erk,, aku ke?=_=

aimaniman said...

akak x pernah ke blog tu, tp cikgu shida memang femes,.. kalau difikir secara waras, orang yg biasa2 x kan sanggup melakukan macam dia tu kecuali org yg luar biasa tahap tahan malunya dan tahap muka seposennya...

Mishter Izwän said...

video dyer kan terbaik, msti la nk kene download!!tp da kene private tak dpt la nk download, hahaha

Dean Stark said...

terbaekk bro...

Nour Eyza said...

bagus la aklau itu terjadi..heee...

akuamir said...

aimaniman-->> itulah pasal,, cube tgok video,, mesti terpker,, dye tau tak satu malaysia tgok nie??haha

izwan-->> haha,, eit,, dah tak private balik kot

dean stark-->> bro lagi terbaik

eyza-->> tapi da reverse,, dah tak terjadi,,haha

Mishter Izwän said...

aku tag kaw join giveaway, tgk2 la kalau sudi http://speechless009.blogspot.com/2012/01/giveaway-tiket-wayang-oleh-muazfaris.html

Izz Faizah said...

entah2 salah amir?? hoho..gurau je...baguslah..dia terima nasihat bernas amir..gud :))

Cerita Dewasa said...

Nice info :)