Tuesday, January 24, 2012

sape takde BB,, nak BB bace lah^^

korang tau tak,, sume facebookers skunk boleh gune blackberry(BB)?? korang pena terpikir jeles tak ngan mmber2 yang update gini..

eeii,, bajet giler mamat nie
haha,, berlagak seyh ngan BB,, padahal habis sume2 tertipu.. aku dah cakap dah swear aku takde BB dalam status tuh pon orang ta percaye,,haha.. ade 2 care.. 1st klo nak senang direct dari komputer or laptop korang..

search status via blacberry,, amek yang gambar spider F

korang akan dapat makeYOUthink blackberry,, ha,, pilihlah yang mane berkenan.
*sukati je makeYOUthink blackberry plak,, takde keyh

nah,, sekarang anda bole mula berlagak tanpe keluar modal,,haha

* * * * * * * * * *

as salam,, itu klo direct dari komp,, tapi klo handset korang ade android application,,  atau korang ade galaxy tab,,  korang leh search kat android market.. status via free!!

application nie menyediekan 100 device korang bole via-via kan,, tertarik??

ha,, mesti ade yang dah ta sabar na berlagak.. nasihat aku,, gune just for fun keyh..


p/s: jangan sebarkan,, khas buat follower setia ku yang terchinta!!^^

30 comments:

MuaRsTiLo said...

takyah sebarkan tapi orang dah tahu dah ..apa lah :)

Sharifah Eepa said...

haha.. nak trylah.. :P just 4 fun

akuamir said...

haha.. biarkan

Elih Japahar said...

Menarik juga ni bro hahaha...tak nak share tp dah ramai dah baca ni lol...

akuamir said...

yelah,, sesame follower2 sini je,,haha

AMALINA YA'AKUB said...

hahahah

akuamir said...

aik,, gelak je??haha

Shida Irni said...

Yeke ? Haha, apsal aku tak tahu -.-

Patut la aku tgok ko byk via entah apekebende kat fb yerk mer >.<

akuamir said...

LOL,,ha'ah..

:: Cik Nur :: said...

baru tahu...hehehe..pasni leh try... :) via iphone, padahal handpon cokia.hahah

smilenajah93 said...

hah ! mcm best jee ~~

akuamir said...

nur-->> ha'ah,, same la cokia dapat BB,, camni la,,haha

smilenajah-->> best la kot,,

Cik Pensil said...

haa ! ngajar orang menipu ..
ish ,ish :p

liyana said...

Oooo..boleh eh camni..hehe..

Cik Aini Lavender's said...

teruk la atuk ni..abis rasie cu buat selalu tu terbongkar.hahaha

Mishter Izwän said...

terbaik ar geng, aku nk cuba gak yang ini . . .

akuamir said...

Haha,, sori la yer der,,hehe.. Welcome,, :-)

akuamir said...

Haha,, sori la yer der,,hehe.. Welcome,, :-)

yatt said...

special tok aku ni kann ?
haha,thanks amir.i'm done with it

EZAD AMIR said...

nice sharing bro...
wpun bnda ni dh lme..hahaha..
btw ko leh wt gak status via name ko sdri..pokok kelapa ke,via pokok sawit ke..

akuamir said...

yatt-->> yup,, tok kau,,ahha..

ezad amir-->> tapi bukan kene bayau ke buat tuh?

UnPerFecT PeRsoN.. said...

superbbbbbbbbb..haha...follow kembli di sini..~_~

Cikgu Ma said...

uit..nak try...update status via android..hehehe...\

bukan WW
blogger award review

nasha sanza said...

hoho..sungguh jahat dan nakal...thanks dengan nasihat yang diberi...=)..lepas nie boleh saya berlagak guna bb...lalala...

akuamir said...

unperfect-->> tanx;;)

cikgu-->> hha,, test la pergi,, ;)

nasha sanza-->> haha,, jahat,

Original CikTeddy said...

cik pon slalu gak gune ni.ekeke

akuamir said...

waa... lagi maju la cik teddy,,haha

eva said...

ahahah tipah tertipu.. ada bb pun malas nak update pakai BB..

nanti nak update FB, letakkan tepi via titiknoktah85.com < lagi syiok ahhahah

anismelon said...

mcm best je..salu keluar via pon je..huuu

akuamir said...

haha,, mesti la best..