Tuesday, January 10, 2012

if blogspot is real..

camne kalau bende biase dalam blog dipraktik di dunie realiti...??



"haloo,, nak pergi pekan ke? i follow u,, u follow me okeyh^^"


-ape nie ta pena kenal ttbe kene ikut,, macam penculik je nieh.. :(


ade tetamu yang tak dikenal datang rumah tak bagi salam tetibe jerit2..


"HELLOOOOOO jalan2 sini,,hehehehehe"


-=_= terkejut I,, GILER..


kalau silent reader plak camne??


seorang perempuan meluahkan rase cinte kepade lelakinyee.. awwhh~


"sayang,,, I lap u baby.."

............
"baby,, i lap you,, walaupon u tak basah"

.........
"U dengar tak baby??"

i'm a silent reader okeyyhh
"sanggup U,, taknak kawan ngan babi lagi.."




p/s: ade orang pantang ngan 3 3 tuh..^^ tapi jangan jadi cam yg ke-3 keyh.. :)

27 comments:

Razifredz said...

alam nyata berbaza dng alam maya kan ....

akuamir said...

yup2.. :)

dear yayah said...

ahaha.. sengal je.. mmg la x sama.. tp dr xkenal kita kenalkan, y dh kenal kita rapatkan.. x gitu?

Izz Faizah said...

tak ke pelik org dtg umah ckp "sggah sini berjogging" hahaha :D

akuamir said...

dear yayah-->> yelah,,haha.. cume pelik2 je blogger2 punye stail,,haha

izz-->> haha,, yang berjoging kalau kat fibox pon aku pelik.. :D

Ardini Humaira said...

hehehe lucu juga bila baca ni :D

smilenajah93 said...

betul juga kan :)

Miziey said...

Masok rumah org pastu cakap "Hye!! singgah jenjalan cni kejap, kalau sudi singgah la rumah ai plak.." eh?
Wakakakakakakakakakakak

Btw, balas kunjungan lu. Peh! cantik siakk design blog ni. Jelly ai taw.
Ahahahahahahahahahahahahah.
xD

akuamir said...

smilenajah-->> mestila mestilah.. :)

miziey-->> tanx! haha,, tau pown pelik nau.. :D oh ea,, simple je lah design ape..haha

محمد رازيق said...

bro mir. aku datang blog ang. sori lately aku bz sikit. hehe... alam maya beza ngan nyata..x boleh nak sama.. tp kat maya best gak.. hehe

NuReLLe said...

tu belum lagi yg datang uma patu jerit..."dtg sini nak golek-golek....."

hukhukhuk

akuamir said...

muhammad-->> haha,, oke gak.. tanx singgah walo pon busy,,ahaha..

nurella-->> ade tu,, "ke tepi!! ulat nak kodek kat sini.. haha!

Cik Aini Lavender's said...

hahaha..mcm2 idea lah.
tp yg kes pegi rumah x bg salam tu elok jgn buka pintu.biar je dia x masuk xpun perambat ngan penyapu.hahaha =)

akuamir said...

haha,, tapi dalam blog,, orang tak diundang sangat lah dialu alukan datang yee.. ;D

Cik Aini Lavender's said...

ha..btul2.setuju bangat!tambah kenalan dan persabahatan kan =)

akuamir said...

haah,, yelah,, nak2 yang macam cik lavender's nieh setia ngan atuk,, uhuk uhuk.. *batuk

Mishter Izwän said...

giler trbaik ayat2 ko, mmg tinggi imaginasi ko kan

akuamir said...

haha,,

Cik Aini Lavender's said...

hahaha..gelak kuat ***smbl tepuk blkg atuk sbb batuk..

Cikgu Ma said...

tak nak praktikkan..ganazzz...

jom terjah:
selamat ulangtahun - jom wish ramai2

Lady Milo said...

i follow u, u follow i... ni tak suka.. cam tak iklhas je..

akuamir said...

lavender's-->> hahh.. lege skit,, tanx ye cuu.. :)

cikgu ma0-->> haha,, yup,, ganass.. :')

lady milo-->> yup,, bukan macam,, dah memang,, kekandang sakit hati bace tuh..

Hareez Haiqal ™ said...

ffffuuuuuuu~ terasa...haha!

THE LEKAT LEKIT STORY said...

tak sanggup dunia blog berlaku dlm realiti.. x sggup i follow u & u follow me back

akuamir said...

hareez-->> haha,, padan mukaa :p

lekat lekit-->> haha,, tak sanggup u nak follow I?? you!!

PeRmAtA bIrU said...

hahahahahah.... betul2 blog nih make me think...:)

akuamir said...

haha,, baguslah camtuh,, takde masam2.. :p