Saturday, January 14, 2012

elok-elok na blanje,, kan dah kene mengate.. !!

"jah,, jom makan,, aku belanje.."



"haish,, ko blanje aku takde hal punye.. dik!! order.."


* * * * * * * * * *

:O

waooo.. :O
gulp..

HAHHHH!!!??

stengah jam kendian..

* * * * * * * * * *

hambik kau,, bukan muntah darah lagi,, muntah pelangi terus

p/s: klo orang nak blanje,, ambil lah yang patut je.. jangan kite plak yang melebih.. elok2 orang ikhlas na blanje ta pepasal kene mengate jee,, haha..
-peace no war-

26 comments:

liyana said...

bila org nak blanje tu, jgn la sampai meyusahkan org yg nak belanje tu kan...tak pasal-pasal jadi tak iklas, kita plak muntah pelangi nanti..hehe

Cik Aini Lavender's said...

muntah pelangi ok lah,cantik apa?hahaha.mcm tu pnya mkn siap sbln le ngate x abis2 atuk ooi!

eva said...

YEAYYYYYY!! first try berjayaaa!! dah jd follower awak.. ada gamba sy kat situ.. trima kaseh byk2! sgt membantu hehe..

akuamir said...

liyana-->> betul tuh,, mesti penah kene ea,, ke penah buat,,haha

cik lavender's-->> haha,, tujuh keturunan kene mengate

eva-->> hhaa,, tahniah,, and tanx follow ye.. :)

smilenajah93 said...

wahaaa !! order punyelh bnyakkk ~~ grrr .. xnk ak blnja kau lagi ! hahaa ~

azam said...

open table.....hahaha

camni kopak le

Cik Nurul said...

tudia aih.. kemain banyak lagi amek.. memang tak habes la.. -.- membazir aje.. wuwuwuu~

Shida Irni said...

Apsal la ikan keli tu sedap sangat

>0<

aReLaN said...

hahahaha...tp memang sedap je sme atas meja tu.perghhh

Arina Insyirah said...

hahhaa..eh, memang nama hariri erk?

KizZ said...

Wuyoo...muntah pelangi tu..hihi...beshnya ada orang blanje..

..ika itu aku.. said...

nak minta blanje gak la..huhu

Anonymous said...

cam jamuan prs jer

Original CikTeddy said...

mknan tu mnyelerakan :)
muntah pon cantek..haha

akuamir said...

memang,, muntah tu pon senanye menyelerekan dah,,haha.. yes,, my name amir hariri dan itu gambar jamuan prs harituh,, ngahaa~

Mishter Izwän said...

wat malu jerk . tp untung lah ade org nk blnje kan. ko bile nk blnje plak

EZAD AMIR said...

Haha..lebih2 la plak mentang2 org nk blanje..

gdsbnga said...

haha . tahu perut kecik nak makan bebanyak . mane tak muntah sume .

Cik Nurul said...

banyaknye makan,haha..gemok la satg,bek berhenti mkn slom kenyang =}

akuamir said...

wuwuwuwuwuuT.T

semue blogger mintak ku belanje,, tidaakkkkk

Cik Nurul said...

hahahaa banje jugak !!! :P

akuamir said...

ta bule ta bule ta bule... :'(

khalila ishak said...

uiiiii... tu perut jenis ape tu???

akuamir said...

jenis XXL

EZAD AMIR said...

Sila update plis...ekekekeke

akuamir said...

haha,, terlewat sehari.. :p