Monday, January 2, 2012

kepade penggune shoutmix!

SALAM bloger2.. gua tak terkejut beruk dengan berite nie,, tapi rase wahh dah banyak jase dye.. sekarang mase orang membalas jasenye.. tepukan tuk shoutMix *tepuk tangan sorang2



* * * * * * * * * *

straight to the point,, ayam shoutmix yang slalu dipilih tok jadi shoutbox akan tamatkan tempoh penggunaan percume sejak awal januari 2012! :(   knape knape??? tell me why?? :'(

Fuuuuu
hey,, of coz la bersebab,, sebabnye,, kau la.. nak gune shoutmix free je.. bukan nak amek premium!! kau tgok!! Snecx Tan(pengasas shout mix) da merajuk korang gune free2 je!! lepas 7 tahun dye bagi free!! nie balasan kau!! tapi yang aku nak marah macam cilake nie pehal plak??!! aku la yg gune free.. mehehe

Fuuuuu

sori-sorry,, tapi sape yang na sambung gune shoutmix bole,, tapi berbayar $0.99 sebulan..

p/s: untuk maklumat lanjut dari pihak beliau,, tekan CTRL+ (CLICK)

20 comments:

peyansanstaro said...

byak lagi...
klu xmmapu nk guan s.mix tu..
s.box masih ada.. free of charge je..
Hahahaha...

p/s : abg ben pnah prmte blog ne kan! untungla... huhuhu~~

peyansanstaro said...

*guna

akuamir said...

wah2,, tanx,, akan dicari bagi penggune blogwalker,,ngahaa.. mane tahu?! ade la sket,,ngahaa..

smilenajah93 said...

mahallah ... kan kan .

p/s : awak msti ade bloglistlah :)
tgk kat gadget --> pastu cari bloglist :) adelah kat situ :) dapat ?

Nelly The Strange said...

patutlah dah tak nampak shoutbox nelly ..
:(

Honey Kumicky said...

da lama tau nie...heeheeeee...tersangat la lamanya...

akuamir said...

@smilenajah--> oh hoh,, ti saye test cari

@nelly--> jangan risau,, makeYOUthink's box masih ade,,ngehehe

@honey--> woaa,, bukan nak share,,haha

zack said...

guna lah cbox., instead of shoutmix.,

akuamir said...

dah ade,, tapi namenye makeYOUthink's box,, bhahaha

Shida Irni said...

Gunalah CBOX, hehe :D

akuamir said...

oke oke,, sume pown dah suruh,,haha..

Errah said...

oo..patutla sy pnye xdpt..msuk kwn2 pn xleh..,tq 4 da info..

akuamir said...

haa, tu la,, sama-sama.. :)

suzie rahman said...

guna lah fibox.ok wht

akuamir said...

fibox plak??aiyark,, takpe2,, dah ade c-box,,ngehehee

wan_cikgumuzik said...

kalau nk letak iklan percuma tuu.. bleh lawati laman web

http://abcdead.com/

kat situ awk register dan amik koding kat website tuu.. kalau ada yg tak paham, boleh tyanya saya lg yerr..

smilenajah93 said...

comel jee baby tuu ~~

akuamir said...

@wancikgumuzik--> trimas cikgu,, saye test cari jap ea,,

@najah--> hahaa,, bulat :O

penyakit diabetes melitus said...

gan saya sudah pasang iklan gratis kan gan??

akuamir said...

yup!