Sunday, January 29, 2012

budak town

salam satu-satu saya sayang ibu,, due-due saya sayang ayah,,-tige-tige,, sayang abang kakak,, satu due tige sayang semuanya..


semalam gua menggunekan sise-sise hidup gua sebagai penganggur,, pergi la hang out bandar.. mak lang nye,, gua kene naik bas pasal lesen pon tak dapat lagi,, nak tunggu JPJ alamat bulan depan la bro.. mmber gua nie kenal sejak form 2,, memang pecah usus jadi balik,, pecah balik la klo layan dye punye lawak.. kalau dye masuk maharaja lawak mega konfem2 tak layak.. sebab dye bukan artis.. tapi kalau2 bawak pergi dataran pahlawan tuh,, mmg dapat diskaun la ngan dye nieh,,bhahaha.. klo kitorang nak beli tiket wayang,, mau sampai 5 minit dok tergelak jeh ngan akak kaunter pon layan,, haish.. nak beli air pon,, sampai datang satu akak tuh bg diskaun punye,, wao :O


nie lah dye..

ape bende,, nie bukan!!



walamak,, kalau pakai spek ade gaye bradd pit..
b4 balik,, sempat berkaraoke lagu JAMRUD- SURTI DAN TEJO,, sumpa lawak lagu dye,,hahaha..



hari berganti hari,, gadis berganti jande,, bayi berganti mayat,, awek tak dapat2 lagi,, aku terpakse meninggalkan beliau setelah petang menghampiri kerana bas tak menunggu aku.. YA,, AKU YANG TUNGGU BAS..  dari aku sorang diri tunggu bas,, sampai 56 orang,, bas tak sampai2,, YA AKU KIRA ORANG..


di mana ada kemahuan..
jadi macam nie..


di situ ade highway

tetibe gua terkejut nape sume dari side kanan tuh berlari melintas jalan ke side kiri.. sedangkan biasenye bas datang dari side kanan.. adekah coach kami menjerit 'CHANGE SIDE!!'?? takde.. tibe-tibe...


haa?? bas kat situ?




dari aku orang 1st,, last2 kene berdiri,, celake ke ape??



paling tak tahan dalam bas tuh pulak ade budak baye kawan dye,, dalam umur 10 tahun aku rase,, merokok plak.. haish,, ni lah BUDAK TOWN la konon.. sampai biler der??  sori bro,, gua tak minat.. minat lagi gua kat kembar lisa surihani dari rokok sebatang.. pape pon ni maybe last time gua naik bas pergi town..


p/s: sori der,, gua mane geti lukis

10 comments:

liyana said...

saber je la ye~

cepat-cepat dapatkan lesen tu..hehe

Shida Irni said...

Well, pengalaman yang agak lawak + geram kan ?

sabar ea ? :D

akuamir said...

liyana-->> haha,, baik kak

rashidah-->> sob,, sob.. tgah bersabau la nie..

Cik Aini Lavender's said...

hahaha..smp org dh tukar side pun x perasan ke?ish2 atuk2,jgn smp nti org tkar bas top plak ye =)

btw..bl nk dpt lesen nih?=)

akuamir said...

haha,, hurm,, bulan 2 lah kot insyaALLAH.. :)

Muhammad Haziq said...

budak town^^ wakaka

EruzuLiyana said...

awat xkaraoke lagu tepuk amaiamai, lagu pebret ceq tuh..haha

akuamir said...

haziq-->> yess!!

liyana-->> ea?? wokeyh,, next time i'm trying

Lady Milo said...

wah...best citer ni.. pernah berlaku.. kita datang dulu, ntah macamana kena berdiri..shilake.

tapi bab bas change side tu..hehe memang kesian la...

akuamir said...

haha,, menguji keimanan tuh..