Sunday, January 1, 2012

lawatan otai blogger memberi impak 2012

SALAM tahun baru.. gua nak cakap tahun baru pown serbe salah sebab kat blog gua nie,, sebelah kanan tu.. *tunjuk,, ade tulis tarikh klo islam skunk 7 SAFAR.. itu kalau islam. kalau islam la.. tapi mmg islam agame yang benar.. swear!!



* * * * * * * * *

so ape hadiah tahun baru korang?? sekampit beras atau ayam??  aku rase aku dah dapat hadiah hujung tahun merangkap hadiah tahun baru dari blogger otai yang macho banner nye,, bro BEN ASHAARI .. name beliau nie slalu gak aku jumpe orang mention dalam blog dorang,, sampai2 newbie blogger pown cepat kenal dye nie.. semalam aku terkejut beruk lah!!




tetibe biler aku buka blog,, ade komen bgtaw,, datang dari blog abg BA,, hahh?? stau aku BA dak form 2 maktab aku tahun lepas ade la.. BA merangkap Badak Air..

no way!

takkan lah abg dye dah stalk aku?? hohh hohh!! erk,, yang aku gelabah nie pehal lak??  then ade lagi yang masuk2 bgtaw betul2 blog abang ben ashaari,, rupenye blog ku ter masuk dalm 5 blog pilihan BEN.. pergh2,, dye ta bgtaw pown.. klik sini (click)




dari detik tu traffic pown melonjak.. tidurku nyenyak,, mandiku basah,, langkahku semakin laju..  trima kasih for such present.. ceh ceh,, apehal baik2 plak nie?? 

p/s: sah la blogger2 otai digelar otai luaran jerk,, haha..

17 comments:

dear yayah said...

sti bangga kan.. aha

akuamir said...

erk,, bangge takdelah,, tapi riak adaa. haha.. biase jelah.. :)

*ZaFirAh* said...

Thanks comment entry fira^^

Wah,seronok la tu dpt hadiah mcm 2..bestnya!;)

akuamir said...

haha,, bole kate hadiah ke? =,=

Puteri Diana Zulkiffli said...

salam kenal and follow juga...insya Allah, kalau ade mase, sy akan singgah ya! =)

HAPPY NEW YEAR agains...erm, tahniah juga nak d ucapkan sebab jadi blog pilihan BA a.ka Ben As'ari...erm, congratulations... ^_^

akuamir said...

haha,, tanx dan trimas.. :)

ridzuan sujari said...

amir, tahniah sebbab terpilih... =D

akuamir said...

haha,, trimas

Cik Zai said...

Cayalah....makin bersemangatlah awak berbloging lepas ni yer...^_^ tahniah2...

reza al-razi said...

wohhaaa.. sy tumpang jelesss.. ;-)

Shida Irni said...

err -.-
Tahniah

Kbai

Cik Aini Lavender's said...

erkkk..jap2,nk gosok mata byk2 kali..btul ke ni?haishhh btul la plak,x leh jd nih =)

akuamir said...

@cik zai--> tak tau la semangat tu tak bape nak menentu lah kan,, :)

@reza razi--> oke,, tumpanglah.. pergh bunyi bangge sangat nie.. jangan buat camni..

@cik lavender's--> haha,, bole je jadi,, maybe kao 2012 ke kot,, :D

tapi korang sume yang terbaik dari aku!!

smilenajah93 said...

wow ! terbaikkk :) ~~

akuamir said...

wao,, trimas..

Shida Irni said...

err, tahniah -.-

akuamir said...

apsal buat muke tak ikhlas je.. -_-