Wednesday, January 4, 2012

lesen motokar sangat lambat

SALAM sejahtera.. gua baru nak excited tok besok,, skali gua dah dapat satu kejutan.. supriseeeeee gitu.. =..=
ohkey,, tak best!!


* * * * * * * * *
sepatutnye aku besok dah amek lesen L,, then terus blajar kete.. tapi tadi dapat panggilan kate besok kene datang kelas 6 jam untuk motor?? watdehelmet?? bincang punye bincang,, dye buat kesilapan mase daftar aku haritu dye gi daftarkan aku tok amik lesen kete dan moto skali =..=  tolonglah,, dan nasib baik dye bertanggungjawab dye yang kene bayar rm150.. tapi aku ttp ta amek moto lah.. cume kene masuk kelas besok,, 6 jam! mengarut...

mencarut!!

p/s: tapi sampai habis cakap,,, sebelum dye letak ganggang telefon,, aku tetap tunggu  dye cakap ''anda sudah terkena panggilan hangit!!!!!'' rupenye takde.. =,= hehe malu...



39 comments:

dear yayah said...

ahaha.. bajet panggilan hangit hotfm ke bro?

smilenajah93 said...

haha ! biar betul kot ... hehe ! ni bebetul ke panggilan hangit jee :P

Shida Irni said...

entahh, tak fahamm -.-

محمد رازيق said...

haha.. sabar je bro! dah macam panggilan hangit. hehehe. jmput singgah blog, bc DAHULU itu..

akuamir said...

dearyayah--> hehe,, saje berangan

smilenajah-->bebetul lah.. :O

shidairni--> buat2 paham.. :)

muhammad-->oke oke,, baik! akan diterjah!

ahmad fairos said...

pangilan hangit,iksh sampai ati mereka hhuhuhu

akuamir said...

?? tak kene la,,haha

maszull said...

assalamualaikum....cian nyer die x apa janji die org yg tanggungkan..:)

akuamir said...

betul,, tapi bazir mase masuk kelas motor 6 jam... :'(

Lady Milo said...

just wanna to say.... >> padan muko. ehhe..he

dhia adawiyah said...

haha .. amir perasan terkena panggilan hangit la tuuhh .. hikhik.. thanx sebab jalan2 kat blog wieya ..

Cik Aini Lavender's said...

hahaha tingat ms dgr ceramah tu pnya boring smp tetido2..siap termimpi dh bw keta,smp tuan penceramah tu dtg ketuk meja.hehehe

akuamir said...

lady milo--> jahatnye kau..=..=

dhia--> ngeh2,, sebab bende tak patut,, welcome.. :)

lavender's--> isk2,, teruk sangat lah cik lavender's nie,, :)

mashitah ismail said...

amir:- selalu nyer kalau churp2 akan update sehari selepas .. jadi nak tahu dapat berapa kne la tunggu esok nyer...
dan nuffnang plak akan update selepas 3hari setiap kempen habis... ^_^

akuamir said...

ouuu..... akeyh2,, trimas mashita mashita

Cik Tengku Saliha Rahima Bt Tg Ariff said...

haha la igt btl2 da xd .
cehh hampeh :b
hehe

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

hehehe kes naya

NOVA said...

hihihi.. cian dia... dugaan... hahhahahah

obat herbal radang paru paru said...

gan saya mau nanya kalau pasanga iklan disana bayar apa gratis???

Awie Omar said...

Dah follow sini.Jemputlah tengok blog ini.Kalau okay, sudi sudi lah follow hehehe
http://awieomar.blogspot.com/2011/02/sedang-diperkemaskini.html

akuamir said...

tengku--> betul2.. =..=

irdawati--> memang kes.. dah gelap kulit nie blajar motor tadi..

nova--> alhamdulillah.. :)

iklan ubat--> free of charge klo rajin lawat dan tekan2 nuffnang saya.. :)

awie--> tanx.. baik,, akan lawat.. :D

e-lyana said...

Kesian kamu, huhuhu, sabar ea :D

akuamir said...

ngee~ baiklah..~

NOVA said...

sabar itu sebahagian dari iman.. kalo tak sabar.. bermakna setan dalam tubuh menguasai kita.. hehehhehe

Cik Tengku Saliha Rahima Bt Tg Ariff said...

haha x bek tipu tuhan mara :B hehe

Ahmad Farith MY said...

kesian gile.

akuamir said...

NOVA--> betul!! pandai dah bagi nasihat,, :)

cik tengku--> haha,, yelahh,, ampun tengku!

ahmad--> haish,, nasib badan..

Zylee Rahman said...

Alahai kesiannya. Sabar lah menghadapi kelas 6 jam yang amat killer tu! Haha

anismelon said...

amik lesen..adik akak pon amik gk..esok dgr ceramah 6jam toh..wee

akuamir said...

zylee-->> killer bagai,,haha..

anismelon-->> good luck lah dye,, tapi lesen apakah?

Emmet said...

wah, post yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work!

akuamir said...

oh ea?? tanx!

El-Janna said...

u??? adehh

akuamir said...

ape u u??ngaa~

fieyona raias said...

kene panggilan hangit betul2 baru tau..hihi

akuamir said...

haha,, jangan... jangan... malu nnati..

u.m.i.e said...

that's mean u just pergi dengar ceramah la eyh .. abis lesen moto dah ada or mmg xde ?

akuamir said...

memang takde,, dan tak bercadang nak amek pon.. tapi datang ceramah tu dapat la free,,ngahaa~

cerita dewasa said...

Cerita yang lucu