Saturday, January 21, 2012

fenomena likers!! like ker??

semenjak due menjak nie,, ramai facebookers mencari2 like terbanyak hanye tok kepuasan.. sedangkan penat nak mencari like tuh aku tgok kesian pon ade,, nak gelak pon ade.. klo nak senang dapat 'like' kat status tuh,, jadi la artis bowling wood keh,, klo nak lagi senang,, tukar name jadi mark zuckerberg,, pastuh tulis status cam omputeh,, konpem banyak like,, haha.. 

haa,, yang macam nie aku nak gelak,, 

aku pena la test skali kan,, nak merase puas,, skali aku post,, direct 5 like,, nampak sangat tak bace,, hahaha.. tak rase ape pun.. kot..

:O   oke,, bukan 5,, 

p/s: dah bace jangan lupe like.. :) bhahahaa.

18 comments:

2EV1 said...

haha , biar lah depa orang tuu -___-
biar dia rasa kepuasan tu walaupun kejap je :) bukan senang nak dpt 'like' haha XD

peyansanstaro said...

motip sangat like orang punya sttus..
Hadoi =_="

buat semak notif saja..
Hohohoho...

smilenajah93 said...

hahaaa !!! kim pun suka like kott :P hehee ~

❖ Cik Ana ❖ said...

yeahhh ! fenomena nie sering blaku . Cehh konon nak jadi retis laa kate ken . huhuhu

dear yayah said...

like je.. ahaha.. xde mkne pn

Mishter Izwän said...

org yang suka like semak kan notification jerk, mmg aku suka LIKE status org tp aku haram kan org2 lain LIKE status aku, hahahah poyo tak.?

eva said...

ahhahahaha!!! trend masa kini. trend malas dah.. main like jer.. sy pun tak paham.. tp sronok kan. hahahaha gelak sendiri :D

Shida Irni said...

I LIKE !

:D

Cik Aini Lavender's said...

x pyh la "like2" bagai tu suma atuk..x dpt apa pun =)

nasha sanza said...

hehe..saya suka like org je...

EZAD AMIR said...

sume org yg like status ko tu,mutual friend aq..ekekekeke...

MuaRsTiLo said...

love ustaz azhar idrus :P

محمد رازيق said...

haha. ok per like status oirg.. haha.. supprot diorg bro.. haha... anyawy free, jmput singgah blog, jmput bc SIJEJAKA DAN TELEKUNG

akuamir said...

memang laa,, habis yang beriye suruh orang like tuh camne plak?haha

teha said...

okey drp aku.. xde org nak like.. hahahah !

akuamir said...

bukan ade ape pon.. eh,, aku bukan kejar like lah..

anismelon said...

ade ke gini..dah bace sile like..xpnh jumpe lg..huuu

akuamir said...

hua hua,, tehad