Thursday, January 26, 2012

pra test moto kah? bukan,, motokar..

semalam gurukul bgtaw harini aku pra test,, kan main kecut lagi tali pusat,, sebab aku belom hafal jalan lagi.. bukan pe,, aku tak hafal mase biler nak belok nye tuh.. so,,  balik rumah gua terus cari kenalan2 gua yang da lepas,, ape itu pra test?? maka mereka terpakse membuka kamus.. gua malas nak pikir gua pon mule kan rancangan melukis pelan jalan gua.. pelan A..

la,, awat tak hafal punye lah senang

laa,,, rupenye aku dah hafal... tapi macam rompakan,, mesti sediakan pelan C juga,, ape2 hal..

okey,, pasti lulus!
p/s: alhamdulillah,, tadi aku dapat tester yang banyak cakap,, kete yang best,, dan ade kete L kat depan senang aku follow.. :)
iklan -->> A sweet CNY ad by Julie's!

19 comments:

teha said...

hahhaha ! aku pulak rse takot nak test.. hehe

Shida Irni said...

Good luck anak murid :P

akuamir said...

teha-->> haha,, good luck!

shida irni-->> terima kasih gurukul!

Lady Milo said...

dah lama wat keje ni..? eheh... memang macam plan rompakan pistol carrot.

dhia adawiyah said...

wahh .. wieya pulak yang terasa debarannya ..
anyway, lawa lukisan . hihi

liyana said...

tahniah berjaya melepasi ujian~

hehe..

dah pass kan??

Syufarr said...

tahniah!!! dulu saya lupa jln..ikot keta L depan..smapi x prasan traffic light da merah..kena mara kaw2 punya..then fail...ahahha..tp skrg da dpt pon..hhehehhe

nasha sanza said...

lulus? kalo macam tu tahniah! sangat jeles! saya belum lagi...=(

akuamir said...

lady milo-->> haha,, dah biase..

dhia-->> lawa ea? pakai kaki tuh :O

liyana-->> sudah,, tapi jpj blom dong

syufarr-->> haha,, same la, ikut kete depan,, nasib baik takde masalah tadi,,haha ;D

:: Cik Nur :: said...

mesti dup..dap..dup..dap..kan??

محمد شهريل القنيطري said...

haha...superb!!siap lukis lgi tu x than

Mishter Izwän said...

smart kaw melukis. pasni boleh jadi pelukis plan kat JKR , hahaha

Aku suke Plan C. . conform lulus

akuamir said...

nur-->> sebelom start mmg lah,,haha

shahril-->> takyah tahan,, kentut je la.. :p

izwan-->> ea?? tula,, apsal cikgu aku ta bg amik seni?? wahaha

Amyra Azhar said...

hehe plan A ada, C ada, B nye mana? hehe ni msty da pro :)

Nelly The Strange said...

ngeri lah pulak nelly ~

-.-

akuamir said...

amyra-->> mmg takde B,,hhaa

nelly-->> ape yang ngeri tuh??

EZAD AMIR said...

wahhhh...siap ada pelan lg..ko ada langgar org x sepanjang ko test tu?
ekekekeke

Semut Senyum said...

wow! teringat mula time cik semut amik test... tapi tak de lah nak lukis plan cam ni.. =) heheh, apa keputusan test? ok tak?

akuamir said...

ezad-->> rase nak langgar kete depan tuh ade,,haha..

semut-->> ea?? oke je kot,, tapi dye kate kawal stereng pathetic,, :(