Wednesday, February 29, 2012

tarikh 4 tahun skali,, sambut la beb, hangout jom??

beliau tak pernah kalah dalam peperangan.. name beliau KHALID AL WALID,, khalid ialah sebilah pedang dari pedang ALLAH.. gelaran dye 'PEDANG ALLAH' ..

* * * * * * * * * *



klik play dulu :)



hallo brooo,, nie perkembangan mak ku siket,, dye kene jalani kimoterapi dalam 6 kali kot, skali buat tuh dalam RM3,000.. so,, RM18,000 tuh kimo sahaje.. then ade terapi ape tah lagi.. nasib ramai bagi doa sokongan mak ku masih kuat, yeah!




hahaha,, aku rase tuh aku 5 tahun lepas kot..



bro,, dah dah,, stop lagu tuh..


gua na bagitau,, tadi gua lepak town,, lepak 2 orang je beb,, aku ajak dalam 10 orang, last2 sorang jeh yang set pergi,, kemane perginye kawan kalau tak jumpe kawan beb?? T.T


gua rindu hangout impian




takpelah, gua paham,, dah tercatat dari sebelom kelahiran aku lagi yang 29/2/2012 aku tak jumpe ramai ramai orang.. tapi jumpe sorang pun kitorang tak benti bual dari jumpe sampai balik.. sempat layan adnan sempit 2 memang lawak! n sempat aku spare 5 kali main bowling..!! kau tunggu lah FANA SKOBA,, set je time kite lawan,, DUSH! bukan far farhana yee..


p/s: beri gua semangat blogging please,,, bahaye nieh

30 comments:

Cik Nur said...

Alhamdulillah..Semoga mak amir kembali sihat seperti sedia kala..Amin..!!!!

hangout sorg2 best pe..hihihihi..

Nurul Aisyah said...

teruskan menulis!!!! > . <

Semoga mak Amir sihat gak!!

yup betul tu...4 tahun skali...lama tuh...

hari ni besday amir ke? xkan?

aku HaniAsyira said...

semoga2 smoga selamat semua nya.... kuat2.. yeah...

dah hang out pun...

Hanamiko Sakura said...

semoga mak amir sihat ^^
kirim salam dengan mak ^^

ni mesti malas nak tulis kan... biase lah... ari tu pun kita tetibe je timbul rasa malas nak mengupdate... tapi terjah belog orang rajin pulok... hehe

Shida Irni said...

Kesian hangout dua orang :)
Best ke Adnan Sempit 2 ?

Moga mak kau cepat sembuh okay :D

Hanim Irsyad said...

semoga mak cepat sihat yee :)

bosan kot kuar berdua jew..huhu..
adnan sempit best kew? tak de mase nak pegi tgk :(

Rapunzel Cikilolo said...

aku doakan mak ko cepat sembuh. amin :)

^_^ Zaza Nur Iman said...

semoga mak amir sht..sama2 doakan =)

Lynn Damya said...

happy dgr bila mak u makin sihat, alhamdulillah, duit boleh dicari insyaAllah, tp emak sorg xde gantinya :) smoga beliau dipanjangkan umur dan diberi kesihatan yg baik ye...
btw, u lahir 29 feb ke???? hahaha hapy birthday~~~~ lg 4 tahun baru sambut lah..hehe

Cik Aini Lavender's said...

hangout dgn kwn2 je?ngan awek x hangout ke?hahaha

to ur mom :-
moga stiasa trs kuat & kuat & kuat demi untuk bsama fmly tsayang!
moga Allah stiasa mberi yg terbaik utk makcik =p

btw cute lah pic yg 5 thn lps tu (^_^)

gdsbnga said...

semoga mak kauu cepat sembuh :))

AsH ShiKaNo said...

jom hang out sesame..kih3

Amyra Azhar said...

29/2 bufday amir ke? dlm gambar tu kat dataran pahlawan kan hee.

alhamdulillah, semoga mak amir sentiasa kuat, tabah dlm mengahadapi dugaan, begitu juga dgn amir n_n

Muhammad Are Zip said...

adyeh SKOBA!!
FAr ea!!
Btw Muka Ko muda2 Hnesem!!huk3
ad button Like tak?? kat sini=="

HeNRieTTa JoSe said...

bru tahu jawapan dia....thanks awk...moga ibu awk cpat sembuh yea...

Tiramisu Fatiema said...

moga bersemngat utk berblog..dah masuk march..

Ash said...

Jomla hangout,haha..ak ad je,juz lama xupdat,xd cte

Masz Sidek said...

semoga amir sekeluar tabah... dan semoga mak amir sembuh lps ni...
bagi semangat kat mak amir supaya dia kuat...

Yana Libra said...

Moga mak amir cepat sihat ye~

Watlah solat hajat slalu, insya'Allah :)

dear yayah said...

jaga mak elok2,. keep it up in blogging.. teruskan nasihat org lain guna blog as a medium dakwah :)

smilenajah93 said...

tu lah pasal .. busy mmnjang . hehe ... so , how skrg ??

Siti Hajar Noh said...

alhamdulillah mak da sihat.. anyway, yg spare 5 kali tu nk kene ckp ke?? haha (gurau k)

Mia Adriana said...

sian sape yg lhir 29/2..smbut bfday 4 thun skali.

biela bell said...

ahh..untongla..untonglah boleh berjimba ( jeles2) ;p

Mishter Izwän said...

mhl seyh bill rawatan mak kaw, sabar je lah k!!
aku pun rndu nk hang ngan mber2, tp tak de mse seyh

widiea azira said...

x sabar nak layan adnan sempit 2. .ehaha

Anonymous said...

semoga mak cepat sembuh ea..

Arina Shamsul said...

18 ribu?banyak tu..huhu.Tapi apalah nilai tersebut jika dibandingkan dengan kesihatan seorang ibu kan mir?

Saya doakan semoga Allah PERMUDAHKAN SEMUANYA UNTUK KELUARGA AMIR:)

mudah2an macik cepat sihat:) amin~

chemay said...

makin tua makin hensem.
*walaupun taktau yang mana satu amir dalam pic yang kedua tuh
ehehe
:P

CekbOlat-bOlat said...

alhmdulillah mak kau dh sihat (^^,)

btul tu.. jmpe kwn riuhhh sgt.. tpi klau dlu, ase bosan pon ade nk bckp ><