Saturday, March 3, 2012

buat dose hari pertame kerje??

tanx yang mendoakan tuh.. ^^_

* * * * * * * * * * *
haloo guys,, gua rase mmg pack gila mase gua tok 2, 3 hari nieh.. gua start keje dah semalam,, semalam juga start bookfair,, mmg penat giler ah 1st day tuh nak siap susun sume sume,, gua tak tau bape ratus kotak novel gua angkat,, bangun pagi tadi sakit belakang suda.. T.T

gua blom ade gambar,, nie just tunjuk gambaran situasi jep

nak tahu tak,, semalam gua melakukan dose yang bagi gua, besar gila, maluu gila.. bos ngan bini dye mmg baik,, dye belanje gua ngan 2 orang laki pekerje makan tengah hari, abang izad ngan bang firdaus, tapi lepas makan,, gua ingat dorang nak lepak2, so gua rase baik gua masuk kedai,, dorang orang lame, gua orang baru.. pastuh gua bekerje macam biase ngan dak gurl2 jep.. susun buku sume..


skali pkol 2 lebih gua nak solat la zuhur,, hahhh!!! baru gua ingat hari tuh hari jumaat!!!! what thee!!!!! mmg hilang mood aku nak keje mase tuh.. siket pon pempuan2 tuh tak tegur aku,, ya ALLAH malunyaaa... then gua solat zuhur kat surau,, insaf,, insaff....

malunyaaa

so,, dalam 3 hari nieh gua keje dari pkol 9 pagi sampai 10.30 malam.. haha,, good the bye guys,, tapi rase mase cepat berjalan,, seronok kerje^^_



p/s: gua dah kenal sume rakan sekerje,, sume friendly,, bang seri, kak...... bang brapa, bang izad, bang firdaus, bang naresh, kak nurul, farah, kak nabila, ngan wani.. so malam nie kot gua blogwalking blog korang,, maaf..

29 comments:

Cik Aini Lavender's said...

hahaha
dasyat nih..
semangat kj dtg smp skali lupa friday prayer daaa...ishh2

xpe2 len kali jgn wat dh ye,
nti hidup kita x berkat =p

^_^ Zaza Nur Iman said...

hehe..lepas ni kena hati2.. :)

Hanamiko Sakura said...

ish2... naib baik lupa..
lain kali jangan buat lagi eh ^^

Lynn Damya said...

kesiannya, kita ni manusia biasa, kdg2 tgh mcm sibuk cmtu, kita bleh lupa hari ni hari ape, n those girl patutnye btanggungjawab tegur awk, tp..emm maybe dorg pon lupe aritu jumat kot (-_-'),
xpelah amir..after ni, set alarm every friday ok, hehe :)

Yana Libra said...

excited sgt keje sampai lupe solat jumaat eh..huhU~~

Rapunzel Cikilolo said...

hehehe. kesian ko. at least ko mengaku kesalahan diri :)

Cik Nur said...

wahh...bagus bersemngat dalam kerja ni..tapi pasni kena ingt la ye..hihihihi

chemay said...

lepas ni buad reminder kat fon tuhh.
:)

Mia Adriana said...

pesan kat diorg nnt tiap hari jumaat igtkn spaya g solat jumaat.

CekbOlat-bOlat said...

Rjinyeee.. ;)

kepidup..! OIK.. bang-bang kau tu xsolat? erk >_<

3no gr33ny said...

huhu..baguslah kerja seikhlasnya sampaikan xnak lepak lama2..tapi lain kali jangan sampai lupa kewajipan yer..huhuk...

tapi yang hamba pelik..tidak pula seorang pon perempuan kat situ yang nak ringankan mulut tegur ek..

Nurul Aisyah said...

Yeah!!! berusaha!!!
next time jgn lupa!!! hehehe

Jgn boros dengan duit gaji tu tau!! hehe

AsH ShiKaNo said...

keje2 jugak beb! solat jgn lupa! hehe

biela bell said...

erkk..kenapa rakan wanita tu pun tak tegur? ke dorg igt kau pun cam dorang..oh tidak! tidak! hahaha

Shida Irni said...

Maybe ade something tertarik kot kat pompuan tuu, HAHA :D

Jgn buat lagi ehhh ? ^^

aku HaniAsyira said...

hahaha.. ops, xbaik gelakkan org.. kena wat something ni bg igt hari apa kan... yg pompuan igt ntah kamu malas kot.. lalalala~~

reenapple said...

ohooo... nasib baik kau tersedar.. tak apa. jadikan sebagai pengajaran.. =)

dear yayah said...

kalu terlupa dimaafkan.. tp jgn lepas ni buat2 lupa da la.. :)

smilenajah93 said...

nauzubillah ~~ huhu ~

Siti Hajar Noh said...

tu maknenye ko tu pekerja terbaik lah smpai lupa nk smbahyang..haha. (khusyuk sgt buat keje)

Zakaria's daughter said...

ngahaha,
lu syiokk sanagat lettewww.
gara gara nak tunjuk rajin smp telupe smyg jumat.

lalallaa

widiea azira said...

haha gurl tu mstu ngumpat2 ko. .kalo ak,azan je kt tlinga ko..haha oh yer ak blom tgk adnan sempit lg. .esgment byk haha

Syuhada said...

uish...focus keja ni..tu yg x prasan..haahhahhah

M Fizan said...

takpe2.. jangan segan-segan.. manusia memang selalu lupa.. tak bertamadaun lar budak-budak yang tak tegur tu.. takde rasa tanggungjawab.. ya salam....

HeNRieTTa JoSe said...

Mungkin sbb bru knal dorg malu nk tgr kot....tkut timbul negative laks....neway, slmt bkerja....bleh thu kdai buku kt mna?

Tiramisu Fatiema said...

baru sempat singgah..kena beringat ek pasnie..selamat bekerja..

O CIKTEDDY said...

sibuk sngt bkerja smpai lupe..huhu
InsyaAllah lain kali x lupe lg ek =D

pss::sorry,lame x singgah..busy.huk3

Mishter Izwän said...

good luck dengan kerja baru kau,
tak pe amir, kau tak sengaja, harap pas ni kau lebih berhati2 dengan masa

kadg2 entry ada pengajaran, bekerja pun melalai kan. apatah lagi dengan perkara2 yang dunia, terus tak ingt akhirat, ~salingan kejap, hahaha

Hanim Irsyad said...

lepas ney kena laa beringat yee.. daa tertinggal solat jumaat..