Friday, February 10, 2012

roller coaster paling curam dalam dunie??

aku memang peminat roller coaster,, kat genting aku leh naik 3 x roller coaster yang same..


tapi kalau aku dapat yang nie,, aku pikir 3 x sebelom naik.. :p


takabisha roller coaster
paling curam,, sampai terlebih curam aku tgok.. :O





p/s: tapi kalau mr.bean konpem rilek je.. :p


*sumbangan bloger secare ikhlas ye.. CLICK*

33 comments:

Yana Libra said...

roller coaster kat genting tu pun takut nak naik..hehe~~

Arina Shamsul said...

Saya kalau naik ni,confirm turun tak bernyawa,naik kat sunway tu pun nafas terstop seketika..nasib baik pusing sekali je..hahaha.


entri dah update
"TEKNIK TANGKAP GAMBAR SENDIRIAN TANPA BANTUAN SESIAPA..cubalah,ihik.."


jemput singgah ye.

Cik Aini Lavender's said...

perghh wpun curam cemana pun CL ttp nk cuba.biar turun smbil airmata meleleh2 pun xpe janji dh try naik =p

psstt...bkn apa nti bl org cite then CL bleh kata owhhhh ai dh naik dh ni.hahaha juah x hengat

Masz Sidek said...

awak ada keberanian nak naik...
sy tak pernah naik... teringin gak tp nak naik takut pula...

akuamir said...

haha,, LOL,, takyah takut,, sebab cume ketakutan,, nie peluang nak lawan ketakutan tuh.. :')

Shida Irni said...

Aku naik kat TS pun dah menjerit, ni naik kat genting -.-

Ash said...

Haha,ak nek kt ts xd r jerit mana tp tkot r gak,tp membe pompuan ak y nek,ttop2 mata,abeh j men,tros munta n xnk men bnd len,haha

akuamir said...

erkk,, amboi sampai muntah tuh kritikal,, anti RS tuh,,haha

aReLaN said...

banyak je roller coaster yang menggerunkan kat fuji-Q slen takabisha tapi aku sendiri tak pernah gi.chuak teramat.hahaha

akuamir said...

haha,, pengalaman penting brok.. klo tak camne na cari keje ye tak?

CekbOlat-bOlat said...

haha.. takut eh?

bolat suka bnde2 mncabar mcm ni.. bestt woo.. amir! nnt kite naik sesame yg ni.. wokeyyyy

mentaliti kuat =)

akuamir said...

ecececeyhhh,, wokeyh,, jangan cik bolat menjerit sampai kurus kering pulak ti.. :D

nur chahaya Abadiey said...

wah..memang curam..kalu naek boleh tcbut terus jantung.. naek yg biasa pon jntung rasa nk tercabut..

Princess Nusy said...

waaaaaa...takutnye..kalu nusy xpikir 3x dah..mmg xnaik lagsung dah...haha..fobia lpas try naik yg hayun2 tu..mcm mati hidup semula je rasa..huhu..^^

:: Cik Nur :: said...

errr..tengok pun dah pening..naik apatah lagi naik...

xberani laaa..huhuhu

akuamir said...

mati hidup semula?? best tuh,,haha

Isma Haneefa said...

erkk...konpem batal niat nak naik menatang ni!

Mishter Izwän said...

terbaik, ni bukan nyawa jerk tertinggal, org2 nye pun tertinggal

akuamir said...

ha'ah,, camera je stay kat situ.. :O

Asyiqin Haulisah said...

haisshh. mmg TAK lah nak naik. mahu terkeluar jantung naik . tak sanggup. :)

O CIKTEDDY said...

giler seram!!x snggup eden..ngee~

akuamir said...

Erm,, tapi pengalaman tuh beb,, bleh cari keje,,hehe

eva said...

perghhh.. gila!! tp nak jugak.. ahahhaah

akuamir said...

Gi jepun dlu,,haha

KaK LimAh Si SupiR said...

naek jgn xnaek..ahaha :P

akuamir said...

nasihat diri sendiri nampak,,haha

AsH ShiKaNo said...

oih...takut siot.. bole mntah2 pas trun..bhaha

akuamir said...

mr. bean rilek jewp :)

^_^ Zaza Nur Iman said...

seram nengok ^_^

akuamir said...

seram tapi senyum,,haha^^

Razil Tahir said...

cool~
JOm try!!! hahahah XD

SanaSiniKalerMerah said...

done followed here..tp saye peminat celero shot kat genting tu,penah sehari 11x naik.hrhr

akuamir said...

amboi,, takde norang keh sampai 11 x?