Saturday, February 11, 2012

mak???!!

tolong bace.. semalam aku jumpe surat dari doktor,, mak ku kate ade rase ketumbuhan.. semalam lepas sembahyang jumaat,, mak pergi hospital amek keputusan ujian same ade kene cancer atau tak.. dan biler mak dah balik.. aku tanye mak,, ape keputusan.. mak terus nangis,, mak pergi kat abah.. abah pon mate dah merah.. aku tak dapat tahan pon turut mengalirkan air mate.. walaupon mak tak bagi jawapan...


bace FB mak ku pon dah cukup tersentuh hati ni.. T.T













doakan kesihatan dan umur panjang mak ku ye,, aku memerlukan ibu... :')



tengok video yang sangat memberi iktibar dan keinsafan.. :')





p/s: mak sentiase betul,,  maaf kalau pernah buat mak terase mak.. dari hujung rambut sampai hujung kaki.. ampunkan dose2 anak mak ye mak..




sumbangan ikhlas bloger,, boleh click percume CLICK

38 comments:

Masz Sidek said...

sy pun sedih baca entry awak ni...
Semoga awak sekeluarga tabah dan diberi kekuatan untuk menghadapi ujian ni...

Yana Libra said...

Akak doakam keluarga amir semua diberikan kesihatan yang baik :)

Berusahalah selagi termampu :)

Shida Irni said...

Bab mak mmg aku tersentuh, moga mak kau dipanjangkan umur mer :)

Aminn

akuamir said...

terima kasih yang memahami.. :')

^_^ Zaza Nur Iman said...

sama2 kita mdoakan ksihatan mak awk.. :)

akuamir said...

tanx..!

Yumida said...

ujian driNya..tabah n sabar menghadapi....hope disembuhkan secepat mungkin.amin.

follow here

Asyiqin Haulisah said...

alahai sedih nya. kuat semangat ye. doa aku sentiasa mak kau sihat. Amin. :)

DR.ARINAAZMIN said...

amir, aku nangis. pffttt.
bagi semangat dekat mak kau. moga tabah. :-)

CekbOlat-bOlat said...

berderai airmata macho aku weh.. T__T
semoga cepat sembuh.. aku doakan =)

p/s: amir add bolat kt fB..sbb susah nk tutor kt blog.. T_T ambil masa.. =) bolat tggu

:: Cik Nur :: said...

sedihnya...kuatkan semangat ye amir.cik nur faham perasaan amir.

wktu umur cik nur 17 tahun, mak cik nur pun pernah sakit.dalam sebulan boleh kira bape hari je cik nur pergi sekolah.

sebab kena jaga mak.lantak la apa nak jadi dgn spm..janji cik nur dapat jaga mak.. skarang ni mak dah sihat, tp kadang2 dtg skitnya...

amir, apa2pun kamu kena kuat. jgn buat mak susah hati ye. jaga mak sebaik mgkin, dan jangan bagi mak buat kerja berat2. kalau boleh hiburkanlah hati mak.

kita kalau bab2 mak ni, mmg sensitif kan.. cik nur sendiri tak dapat tahan air mata...huhuhu

Errah said...

amir,errah baca entry ni pun dah sedih ..harap mak amir baik2 je..doakan mak selalu ye amir..

akuamir said...

alhamdulillah.. tanx sume... T.T

LynnDamya said...

ini ujian dpd Allah, awk beruntung dpt tahu awal, sesetengah ibu akan sorokkan dpd anak-anaknya, jd bila awak dh tahu, doalah supaya mak awak panjg umur sy doakan smoga mak awak tabah mghadapi dugaan ini.. :')

syg dan hiburkan hati mak tu slalu ok, dia sgt memerlukan sokongan dpd family dia.. :)

akuamir said...

tanx.. doa tu penting.. :)

Nurul Aisyah said...

wah!!!! Semoga Allah sentiasa memberi nikmat kesihatan kepada mak dan ahli2 keluarga Amir yg lain..Amin.

Kuatkan semangat yer...

aReLaN said...

kuatkan semangat n doa banyak2 ye.hmmm...moga tabah menghadapi segala ujian dari-NYA ini...

akuamir said...

terima kasih der.. !! :')

Siti Hajar said...

EE,,saba kay,,aq doakan mak ko sembuh.. ko pon jge ksihatan diri jgak. kuatkan smangat. mak ko prlukan smangat korang adik bradik tok lwan sakit dia..

akuamir said...

okeyh.. masih cerah lagi insyaALLAH..

KaK LimAh Si SupiR said...

insya allah mak ok..kite same2 doa dye xd pape ok ^_^

akuamir said...

baiklah... :)

aku HaniAsyira said...

tulah.. sebak baca entri ni.. jaga mak baik2 ei... beri semngat untuknya juga.. insyaallah doa dan usaha membuahkan hasil.. taw kita hanya pandai melihat dari merasai nya.. tapi tape semoga selamat nyer.. =)

ME,AWATIFHASHIM said...

amir be tough..remember things happen fr reason..there must be something behind it=)

akuamir said...

tanx u all!!!

O CIKTEDDY said...

insyaAllah ibu amir kuat hadapi ujian Allah swt...cik harap amir skeluarga tabah ye..

Tiramisu Fatiema said...

kuatkan semangat ok..doakan moga ibu kuat hadapi ujian nie..setiap yg berlaku ade hikmahnya..

akuamir said...

:')

biela bell said...

bersabar yer :)
Semoga diberi kesihatan yg baik..semoga semuanya berjalan lancar..sama2 la kita doakan kesembuhan mak awk tu yer :)

akuamir said...

insyaALLAH.. mak baik2 je.. :)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

bnyk2 brdoa n kuatkn semangat.. sesungguhnya ini satu ujian untuk hamba yang Dia sayangi :)

akuamir said...

take that.. :)

Arina Shamsul said...

amir,kuatkan semangat ye,mari kita sama2 doakan kesihatan ibu awak.jangan pernah putus asa untuk berdoa,berusaha dan tawakal kepada Allah.semoga allah makbulkan doa2 kita.amin~

akuamir said...

subhanALLAH... amin.. :')

Cik Aini Lavender's said...

Ya Allah..br buka blog pg ni dan nmpk entry yg rsnya sapa2 pun xnk jd kat famly kan.entry yg menyentap hati & perasaan kalo sesuatu benda tu melibatkan seseorg yg bernama IBU!

harap fmly Amir tabah n stiasa berusaha kerana setiap pnyakit ada ubatnya.sesgguhnya Allah hnya menguji org2 yg terpilih dan DIA menguji berdasarkan kemampuan seseorg.

for ur mom....semoga makcik kuat semangat utk berjuang kerana semangat mcik yg akan membuatkan ank2 & fmly mcik terus berjuang brsama mcik!semoga mcik dlindungi Allah selalu.Amin

**maaf ye komen pnjg ckit tuk entry kali =)

akuamir said...

terharu......... time kasih cuuuuuu... :)

adja shafinaz said...

amirr,, aku sedihh. aku pun pernah dapat bad news about my dad time trial hari tuh. seriously, trial aku tunggang langgang. tkpelah, doa kan mak hang sihat macam dulu :)) 'innamaalusriyusra'

Muhammad Haziq said...

bro aku tak tau nk kata apa agy seme
owg dah post comment yg ter baik aku tngok..aku pun turun impati dalam kes ko ni..so..aku mampu sumbngkan doa jew..hope ko sabar..think positive..ala docter tu salah check larh..cayer larh..