Thursday, February 16, 2012

bagi jauh dan hari pembedahan??

lepas sehari tapis akhirnye bocor jugak.. :D dah ade pemenang tertepat dan terpantas,, tahniah cik mimi?? mimo? mimo?? oh 3 skali,, cik MIMI MIMO MIMO!!





saguhati,, terlambat,,huhu


2-->>cik nur http://cahayacita2.blogspot.com/
3-->>mashitah ismail http://hatiberbungaros.blogspot.com/
4-->>^_^ zaza nur iman http://sweetdicember.blogspot.com/
5-->>ariffin mutalib http://ariffinmutalib.blogspot.com/
6-->>mizzkechique http://mizztina.blogspot.com/
7-->>biela bell http://mizzchokie.blogspot.com/
8-->>haniasyira http://hanidzatilasyira.blogspot.com/
9-->> muhammad syahril http://kuahdalca.blogspot.com/


dan ini gambar sebenar,, ade kate ekor anjing,, ade kate rambut ipin, ade kate kapal,, ekor pikachu tak ketinggalan jugak yang cakap tuh bukan ekor B*B*

yang betul,, rambut UPIN!!! bukan IPIN!!!


yang gagal sile cube next week ye,,mehehe..
oke,, selamat berblogwalking,, tak rugi sebab dorang pon blogwalker ^_^


* * * * * * * * * *

malam tadi gua keluar ngan member,, so kat macD berlaku satu adegan drama.. gua jumpa member gua zaman skola dulu.. mase mude2 dulu.. katenye harini dye operation kaki,, bak kate dak bio,, ligament dye koyak main ragbi.. 


oke,, klo nak emo sket,, tekan play





kini.... ibuku berada di hospital sudah... bagi sape yang tak tahu kenape,, silelah belek entry yang lepas2 sket.... mungkin... mungkin ibuku.... sedang berjuang melawan penyakitnye.. kini ibu tak larat angkat tong gas lagi.. apatah lagi pergi gym... petang nie.... ibu akan menjalani pembedahan.... membuang cancer nye.. doakan kesihatan kitorang sekeluarge..... moge dipermudahkan segale urusan.. amin.. ^_^



p/s: sekalung penghargaan buat mereke..


33 comments:

Masz Sidek said...

wah... tahniah buat pemenang...

Yana Libra said...

moga semuanya dipermudahkan ye~~~


p/s:saya pun teka betullah...nama tak tersenarai..tak aci~~~

Cik Aini Lavender's said...

Insyaallah...sumanya kan baek2 sj.
Kan Allah selalu uji org yg Dia syg :)

To ur mom:
hrp mcik akan sihat sprti sediakala tuk trs mbahagiakan keluarga.Aminn!

Shida Irni said...

Aku teka betul ape, salah ke weyh ?

Btw, moga dipermudahkan segalanya :)
Insyallah, kuat semangat mer.

Hanamiko Sakura said...

taniah kepada pemenang..hihi...

AsH ShiKaNo said...

thniah la..,,sikit je salah...hehe

akuamir said...

tanx yang doakan ibuku.. :) dan kpade yana ngan shida,, jawapan lari sket la,, mane ade ipin ade rambut,,haha ^_^

mizzkechique said...

semoga ibu awk n kwn awk selamat menjalani operation n dipermudahkan urusan mereka..

*yay, teka btl!!! even memula confuse upin atau ipin yg ada selai rmbut.. hahaha

mashitah ismail said...

tahniah semua!!

reenapple said...

heh... aku tak ada pun di situ.. aaaaa...

biela bell said...

[first] : Sagu hati pun sagu hati la..yg penting betol..yg penting hadiah..erkkk..hahahha;p

[Second] : nasib baik mekdi bukan kepci..haha..best jmpe kawan lama..ala2 jejak kasih..heee~

[third] : semoga mak amir dipanjangkan usia dan cepat sembuh :)

Princess Nusy said...

moge sume dipermudahkan..InsyaAllah..Amin..sabar ek..sume tu ujian dari Allah..=)

:: Cik Nur :: said...

Cik Nur tempat kedua ke..? siap di promot dlm blog ni..terima kaseh amir... :)

Cik Nur sentiasa doakan Ibu Amir selamat menjalani pemedahan...dan moga ibu amir berada di bawah lindungan ALLAH... Aminn Ya Rabbal Alaminn..!!

Amir kena kuat tau.. :)

mimi mimo mimo said...

wehuuuuuuuu....sronok sronok~ ahahaha
suka suka sukaaa!!!

nway..moga mak awk cpat smbuh~ insyaAllah~ :))))
^^

CekbOlat-bOlat said...

aku doakan mak kau selamat ye mir.. weh,kire pnyakit mak kau boleh diubati skrg? alhamdulillah.. (^^,)

chemay said...

ala amirrr.
chmay komen rambut upin ipin.
sebab taktau yang mana 1 ada rambut.
berkira ah!
tacing ah gini.
sobs3
T____T

*semoga ibu amir selamat menjalani pembedahan dan cepat sembuh lepas tu. doa banyak2 k? amin. :)

..cik gugu.. said...

moga mak awk cpt sembuh ~

Amyra Azhar said...

amin, semoga ibu amir akan sembuh dan tabah dalam kehidupan n_n

ina_noorlina♥ mY oWn LiL StoRy ♥ said...

taniah yg meneka betoi..hmm 4ur mom..moge kuat n insyaAllah operation berjaya n ur mom sht spt sdiakala..papepon bserah kpdNYA yer?..amin

^_^ Zaza Nur Iman said...

wah tahniah.. :)

O CIKTEDDY said...

rmbut upenyer..hehe

untuk ibu amir,insyaAllah sumenya bjln lancar.amin!

aku HaniAsyira said...

semoga mak cepat sembuh dan selamta nya n akhirnyer berjaya angkat tong gas balik kan.. doa banyak2 taw... moga2 semua selamat..

anyway,, ingatkan lambat teka xmasuk dah... thanks!! =)

Ash said...

Syafakillah ummuka..:)

Teenager Housemaid said...

ouh..rambut uin ke?
hahahahahha!!!
malunya! *tutup muka sebab malu*
err, saya jarang tgk kartun, tu yg main pakai hentam je.
ngehehehe
tahnaiah pada pemenang..:D

محمد شهريل القنيطري said...

x sngka aku trsenarai..haha.btw skali je aku prnh tngk cita ni...hehe

Nurul Aisyah said...

st terlambt eh?

3no gr33ny said...

tahniah kepada sahabat yang bejaya =)

Muhammad Are Zip said...

biler mau update??

Mishter Izwän said...

ada pemenang disitu, rugi tak join,
doakan ibu amir sihat sejahtera pas ni. . .

~ariFFin~ said...

alamak..tak dapat 1st la..anyway..saguhati pon ok jugak..thanks ya

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

wahh congrats kepada semua hoho murah rezeki korang dan rezeki tuan blog juga ;)

si kiut lavender said...

err..lagu tuh...:(

tabahkan diri...Insya Allah..mak kamu xkan selamat dan sembuh..teruskan berdoa ya..:)

Arina Shamsul said...

apa ni?apa ni?pemenang apa ni?aku dah ketingalan dah?..uwaaaaa..3 hari ni tak blgwalking..tu yang tak tahu menahu tu..huhu..

permulaan entri aku tersenyum tetapi di pertengahan entri aku dah rasa
sebak dan ending entri aku rasa nak nangissss!!!isk..

aku doakan emak dan semua family amir diberi keselamatan dan keredaan dunia dan akhirat mir..amin~ semoga macik terus tabah,sembuh dan sihat walafiat..mudah2an ALLAH permudahkan semuanya.amin~