Saturday, February 4, 2012

mati di padang bola??

rusuhan menjejaskan motif sukan
sukan asalnye adalah untuk merapatkan hubungan silaturrahim.. name ini tercipte apabile  johan nak tackle suzan,, dye bertanye,,

''su,, kan??''

akhirnye sukan jadi satu pekerjaan..

* * * * * * * * * *

rusuhan bola di kaherah


aku pelik tol sebab sukan bole jadi rusuhan camnie,, sungguh lari dari motif.. free2 je 74 nyawe hilang tah kemane.. sampai sekarang tak jumpe lagi.. team dah menang, habis tak puas hati ape?? pergi serang penyokong pasukan lawan.. polis pon tercengang,, haih.. nasib lah , nasib.. perang takde ape,, menang pon rugi,, kalah pon rugi,, lain lah perang untuk jihad .. apakah ini berpunce dari keganasan pemain semase berade di gelanggang??





* * * * * * * * * *
p/s: ade yang nak aku buat tutorial update status FB via blog keh?? 

26 comments:

Yana Libra said...

Tak fahamlah..

nape sampai jadi camtu?

Errah said...

dah akhir zaman..manusia bereperang sesama sendiri

Awie Omar said...

harap Malaysia tak berlaku rusuhan macam ni.
jemput la ke sini
http://awieomar.blogspot.com/2012/02/anugerah-juara-lagu-26.html

akuamir said...

yana-->> tak tau,, penyokong lah tetibe serang

errah-->> insyaALLAH

awie-->>mintal la dijauhkan.. :')

maszull said...

assalamualaikum...mcm2 skg ni ada jer sbb nak gaduh...:)

akuamir said...

itulah,, budak sekarang perangai pelik,,
oke,, kite budak lagi..=_=

ME,AWATIFHASHIM said...

YG UPDATE STATUS VIA BLOG TU AK BEMINAT.. ANYONE BUAT LHH TUTO..HAHA

Muhammad Haziq said...

waa..cam mana buat??

akuamir said...

awatif-->> roomate sket lah tapi,, perlu banyak kesabaran..

haziq-->> macam biase..

Muhammad Haziq said...

tapi aku belum biasa ni=="

akuamir said...

biasekanlah..=_=

❖ Cik Ana ❖ said...

Dasyat r dyorang , maut maut tengok bola

Cik Aini Lavender's said...

wah..yg last cam best je..dr update status fb via hphone trs tukar update fb via blog ye =)

**pandai atuk!

Arina Shamsul said...

cam betul je asal nama sukan kan tu kan?hahaha.nasib baik si johan tu tak tackle si gaya.
kalau gaya apa jadi?
hihihi.

:: Cik Nur :: said...

wehh..takutnya..kalau cik nur de di tempat kejadian..! sereemm..!

amir, buatlah tutorial tu... nak jugakk.. :)

akuamir said...

ana-->> epic success

lavender's-->> haha,, kite hidup kene belajau,, :')

arina-->> jadi gakan la,,bhahhaa

^_^ Zaza Nur Iman said...

macam2 hal..huhu

Lady Milo said...

ni nak tengok orang main bola ke.. nak perang? niat dah la tu...

serius bodoh.... menang pun takde makne.

akuamir said...

nur-->> hal macam..

lady-->> uiihhh,, kasau bahase,, haha

Shida Irni said...

Teruskan usaha kau buat tutorial tu mer, kang panas hati plak lagi -.-

akuamir said...

haha,, nak buat ape panas lagi??

Nong Andy said...

atromen itu sungguh cool! hehe..

saya dtg jengguk sini tuan rumah :)

EZAD AMIR said...

haha..kaherah tu beb..

erk..ilmu kalo ada,kongsi2 jela..hek3..x salah pon...

eva said...

huh.. tak paham pulak sampai buat rusuhan.. hanya permainan jer tu tp tuka jadi series.. nasib baik negara kta tak seterok kat luar.. minta2 dijauhkan..

share! nak jugak tau hehe

cerita best said...

lawa pic yg ke dua...2 hehehe

akuamir said...

InsyaALLAH ti gua buat tutorial,, tp leceh sket ah.. Tapi korang nye pasal no hal,,:-)