Thursday, February 9, 2012

jpj test happy ending??

weheeeeeeee..... gua lulus lesen kete test JPJ... aku kini penggune jalan raye yang sah.. tahniah member gua gak,, ifa.. seorang cewek yang ku kenal dari ujian komputer lagi,, last2 rapat sangat sampai melekat.. =_=



tapi gua decide "cukuplah perkenalan kite di sini" (dalam hati..) bhahhaa,, kate mulut "lepas nie kite da ta jumpe da ifa.. " lambaian terakhir beliau masih ternampak-nampak dalam bayang.... let by-gone be by-gone,,hhaa..


biarlah,, kalau ade jodoh jumpe lagi..


lisa surihani tu cantik sket dari dye,, tapi dye cantik banyak.. bhahaha


papepon,, layan camne gua drive sampai lulus tahap 18 nieh?? zass~~



p/s: maaf low quality,,mehehe..

33 comments:

Arina Shamsul said...

wah tahniah! tahniah! tapi bila aku layan video tu kan?kalau aku jpj sampai tua pun aku tak bagi lulus..hahaha.

yo yo o je aku xcited nak buka video tu dalam hati"aik?sapa yang tolong rakam ni?si jpj tu ke?"

btw best ko memandu..hahaha..

:: Cik Nur :: said...

seronoknya amirr....ape2 tahniahhh...!!

lepas ni teruskan memandu..jgn jadi cm cik nur..kekekekekeh.. :)

akuamir said...

arina-->> haha,, video tuh salah tekan,, nak brek tertekan minyak,, LOL

cik cahaya-->> haha,, insya ALLAH,, jadi macamane tuh?? -_-

Shida Irni said...

Tahniah, doakan aku plak mer :D

akuamir said...

alhamdulillah.. akeyh,, lulus punye insyaALLAH.. :D

^_^ Zaza Nur Iman said...

wah..tahniah..zaza pun baru plan nak ambik lesen..^_^

akuamir said...

tanx.. amek la scepat.. :)

Tiramisu Fatiema said...

Tahniah..bila nak beli keta?jadilah pengguna jln raya yg berhemah..haha..

Nurul Aisyah said...

wah!! tahniah ye!!! :)

hahahaha...mcm best lak tgk video tu!!! yp pasti tu bukan Amir kan?huhuhuhuhu... nak kena saman ke?

akuamir said...

tiramisu-->> kene berkhemah ke??haha

nurul-->> haha,, tobat,, tobat.. mmg bukan amir,, LOL

Teenager Housemaid said...

whoaa..congratss amir..:D

p/s: saya pun dah follow cni la, awak..:D

Yana Libra said...

Sempat lagi ngurat awek ye kat sana..sambil menyelam minum air ye~~

tahniah~

akuamir said...

teenager-->> haha,, akeyh,, maaf

yana-->> err,, hump!

Masz Sidek said...

tahniah... jadilah pemandu berhemah...

kalau sy jadi jpj... sy tak luluskan ujian awak... (hahahaha... gelak jahat)...

akuamir said...

pergh2,, jeles terlebih tuh-_-

yana halim said...

tahniah ye amir. Nak tanya nie...apa yang nak mintak ditunjuk ajar tu? hehe..

akuamir said...

ambil galah tulung jolok kan.. ^^

eva said...

wah!! tahiah.. boleh jadi driver saya ni pegi beli cokelat utk sy.. ahhaha!!

eva said...

weyhh!! sy nak gak bawa kreta tuuu!!,, perghhhh

Cik Aini Lavender's said...

peeewwiittt...akhirnya!mesti bc jampi serapah dkt jpj tu kan..hahaha

btw mesti sedih lambaian ifa tu kan..ntah2 terbawa dlm mimpi tak =)

akuamir said...

eva-->> beli cokolat?? nak laju camtuh??haha

CL-->> macam2 bace,, paling utame,, alif ba ta

aku HaniAsyira said...

teringat2 lak test jp dolu-dolu... wahahaha..
papepun congrte kerna menjadi pemandu yg sah disisi undang2..

Errah said...

wah menyempat ea..congrats dah lulus..adik errah mgu depan test jpj..

akuamir said...

Hani-->> welcome,, eh tanx..

Errah-->> ewahh,, good luck kepadenye,, kalau gagal jangan balik,, cakap

KaK LimAh Si SupiR said...

okeh! lpas ni blh jadik driver kaklimah..ahahah :P

محمد شهريل القنيطري said...

haha..sory amir lama x bw coz sibuk cikit..jadi keja ko..sempat lgi berkenalan ek...

akuamir said...

limah-->> hantar kak limah balik rumah ke??mehehe

muhammad-->> haha,, buat yang mane penting dulu.. :)

Hanamiko Sakura said...

taniah!! boleh jalan2 raun 1 malaysia... kih3...

btw, thnks sudi terjah blog kite...

akuamir said...

haha,, no hal la bro

Muhammad Haziq said...

wah!! segonok dia..main kereta Kontol~~"
erm Btw tahniah beb^^ aku masih di pusat pengajian tu lagi~~ adyeh

panas yg panas membara..haiyo~~"

so bila nk ajar aku ni??jum arr......pleeeassss(mata Khucing^^)

akuamir said...

Aku kete aoto,, signal pon da tukar blah kiri,, DOLL

AsH ShiKaNo said...

hai ifa,, lari tjok cket..hek3

akuamir said...

LOL,, sad ending di situ,,haha