Sunday, February 12, 2012

keje 9??

*sumbangan anda sangat saye hargai.. :) CLICK *


oke,, skunk aku dah dapat lesen.. tapi aku rase hidup lepas SPM nie kat rumah sangat lah kosong JIWE tanpe kawan2.. tak macam kat asrama 24 jam ade kawan.. aku paling mude di kalangan bloger2 terbaik yang slalu lawat blog nieh.. korang kene sayang orang mude cam aku tahu.. : )



waa... nampak mude lagi


sekarang,, aku rase nak cari keje 9.. maksud aku ,, sambilan.. tapi aku tengok kawan2 aku nieh,, keje benti,, keje benti,, ade la lepas dapat gaji dah nak tukar.. bertapa bosan dan susahnye cari duit nie kan.. tapi aku rase itu lagi ade live banding aku nie melepak je kat rumah..


cam ahmad si farith tuh,, gaji part time dye RM1800,, kau ada?? keje kat wayang TKS, gombak ,, sedap bhai.. bole dapat tiket percuma lagi..


kalau tgok pulak si ben ashaari,, blog blog blog,, macam2 iklan dah dye ade,, banyak dapatan sampingan tuh.. hehe


tgok pulak si minda kronik,, dah maju,, buat novel 24 bab pulak.. pasnie leh jual,, konpem berebut nak beli,,haha


aku aku?? dok tercongok depan komputer takde dapat ape.. 


motif: ape keje sambilan yang best?? cadangkan sket..


*sumbangan blogger ikhlas klik percuma (bole dapat sampingan sket : ) CLICK *

47 comments:

AsH ShiKaNo said...

keje kedai mkn je... rase pnt ckit..

Nyue said...

tesco kot..ad member buat parttime c 2 :)

Masz Sidek said...

ooo... tgh tunggu result keluar la ni...
good luck dlm usaha nak cari keja part time tu...

akuamir said...

tesco?? jauh benau tuh,, mydin dekat ler,,haha

Nurul Aisyah said...

saya muda juga ape..hehe

huuuu~ mcm susah je dgr.......agaknya mcm manalah nnt sy lepas SPM kan?

hmmmmmmmm...sy x tau lah...sori! tp sy dah ckick 2 kali :)

biela bell said...

dulu akak keje jadik cikgu ganti je..seronok la jugak...
tapi akak teringin nak keje kat stesen minyak..tak tahu bila..nak rasa sume keje..haha..giler tamak..sume tu pglaman..:)
kumpul pengalaman byk2 msa muda nie..

Cik Aini Lavender's said...

cuba try kedai pengantin tgk?hahahaha sesuai ke?

x pun g tnya kat IPD ke balai2 polis yg berdekatan kot2 la ada kj kosong tlg2 apa yg patut.hehehe =p

akuamir said...

Eh sampai balai polis?? Hahaha,, boleh ke plak??

SuperGurlz90 said...

huhuhuh..gud lux 4 ur exaM result!

Shida Irni said...

Kedai MYDIN pun boleh. Eh, kau ckp thanks for what mer ?

aReLaN said...

daripada dok melangut je kat rumah tu baik la buat part time.tapi aku dulu lepas spm memang tak sempat nak buat.interview je banyak.pastu parents tak bagi sebab tak galakkan pegang duit banyak

:: Cik Nur :: said...

senang je amir, nak cari keje sambilan ni, cari keja tang kita suka buat. contohnya, kalau amir suka angkat2 berat, boleh la cari dekat mall yang memerlukan perkerja untuk angkat brg2 berat.

kalau suka berbisnes, bleh cari kat stensen minyak ke..jadi cashier ke, boleh la brangan2 pam mintak tu kita yg punya.

kalau amir jenis susah nak tido malam, amir leh cari kat kedai 24jam..cm 7e ke...hehehe.

hehehe..ok tak cadangan...

eva said...

nak keja jadi cikgu tadika mcm sy? jaga budak2.. tahan tak? hahahahhaha

alaaa keje jer kat mana...kat starbuck ker.. dpt pakai bj lawa smart.. hahaha

O CIKTEDDY said...

tgh pkir lg ni..haih,cik pon tgh cuti2 ni,jom wat bisnes same2..haha

Tiramisu Fatiema said...

huhu buat bisness on9 je..kat blog nie..haha..dah de pelanggan dah

Arina Shamsul said...

ok.dah klik.tapi tak pasti masuk ke tak.huhu.kerja sambilan?.car wash pun boleh..ihik.

aku HaniAsyira said...

dulu xkejer.. so xreti nk bg idea.. keje pam minyak... hohoho

Ash said...

Ak kje shell,pnat na mti,then brhnt dok uma,tahukah anda dok uma sbnanye lg bez dr kje!

CekbOlat-bOlat said...

aku keje bela badan ! muahahahaha

pasni bawak aku gi shoping eh..hihi

KaK LimAh Si SupiR said...

ahaha..keje kt cinema jgk laa..blh dpt duit byk :P

Teenager Housemaid said...

takpe..meh kerja kita adalah merapu dekat blog..makan kat umah free.hahhaa

Hanamiko Sakura said...

jadi guru tadika lah.... bleh kembali ke zaman kanak2 ribena... hehehe

3no gr33ny said...

keje la apa pon tuan hamba oii..asalkan halal..sme keje susah..xdenye senang nk jd senang..jadi..bersusah2 la dulu yer sahabat =)

anamizu kaito said...

kalo lelaki ni,ssh sket kot nak kje sambilan2.. kalo gegel sng sket rsnye cht : kje taska / tadika / promoter / customer service / forntdesk ke.. hehe





slm kenal,
cik ana

akoo pae said...

akoo pon mude lagi.ngeh3


aku cadangkan ko keje cuci tandas

Anonymous said...

hi akuamirhariri.blogspot.com blogger found your site via search engine but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered website which offer to dramatically increase traffic to your website http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my blog. Hope this helps :) They offer most cost effective backlink service Take care. Jason

anamizu kaito said...

adeh byk typo plak komen aku tuh.. :


cht = cth
forntdesk = frontdesk



ko try la tmpt2 / mall yg dkt2 dgn umah ko ke..hehe




cik ana.

reenapple said...

oh... entah... keje part time??? aku no idea la... ce kau check kat shopping complex... berlamba.. vacancies..=)

Princess Nusy said...

waaaahh..baby lg rupenye..hehe..lepas spm dulu buat part time jgk..2bln dpt rm1200..nnti bleh letak dlm resume..keje jgn xkeje..hehe..^^

Muhammad Haziq said...

lex esok bnyk tempat boleh terjah^^ hu3

Yana Libra said...

wah~~~ gaji part time leh dapat sampai 1800?? bestnya!

banyak kot keje sambilan leh wat..kalau suka makan g la keje kat kdai fast food atau restoran..hehe :)

NAL said...

paling senang kat Mall or Restoran..rajin2 lah click iklan NAL sama.. :)

Anonymous said...

As I web-site possessor I believe the content matter here is rattling fantastic , appreciate it for your efforts. You should keep it up forever! Good luck. http://lovemypayday.com/Payday-Loans/FL/Palatka/

Anonymous said...

Are there any legal consequences for not trying to repay a payday advance loan? http://lovemypayday.com/Payday-Loans/MI/Brownstown-Twp/ Instant No Fax Payday Loans

Anonymous said...

Can i pay with an inspection instead of the credit card for Yahoo webhosting? http://lovemypayday.com/Payday-Loans/MT Delay in paying some bills may levy fill credit organizations counts on different loan website. Pros and cons of payday loansPros: An easy to get a complete the approval for Payday Loans Illinois. Sonic Payday is a of the most effective financial changed Payday struggling making use of their finances and bills to pay for. So if youre after convenience and fast processing of the bills, ease varieties of loans to relieve up their financial crises.

Anonymous said...

akuamirhariri.blogspot.com Payday Lenders NJ Burlington Sulit untuk percaya tapi diperkirakan bahwa setengah dari orang yang meminta satu ini get atau mungkin kenaikan gaji

Anonymous said...

akuamirhariri.blogspot.com click to investigate Kondisi ini tidak apa-apa untuk bergoyang Bill dari penolakannya untuk membantu dengan semua pekerjaan rumah tangga

Anonymous said...

akuamirhariri.blogspot.com navigate to this web-site Ini merupakan kredit jangka pendek tanpa memeriksa peringkat kredit yang buruk

Anonymous said...

akuamirhariri.blogspot.com try this web-site Ini akan membantu Anda menghemat banyak uang dalam jangka panjang

Anonymous said...

akuamirhariri.blogspot.com directory com di sisi lain , dibahas dua definisi resesi - dari koran dan dari Siklus Bisnis Kencan Komite

Anonymous said...

akuamirhariri.blogspot.com site here Jika Anda ingin bepergian dengan rencana sewa untuk i - Pad , Anda akan menemukan kesepakatan kontrak

Anonymous said...

Hey there! I simply would like to give you a big thumbs up for your excellent information you have got here on this post. I will be coming back to your blog for more soon.

[url=http://onlinepokiesking4u.com]onlinepokiesking4u[/url]

Anonymous said...

Hi there! I simply want to give you a huge thumbs up for the great information you've got right here on this post. I will be coming back to your blog for more soon.

[url=http://onlinepokiesking4u.com]online casinos[/url]

Anonymous said...

Hey there! I simply want to offer you a big thumbs up for your great information you have here on this post. I will be returning to your web site for more soon.

[url=http://onlinepokiesking4u.com]click here[/url]

Anonymous said...

Hey there! I simply would like to offer you a big thumbs up for your excellent information you have right here on this post. I'll be coming back to your website for more soon.

[url=http://xrumergeek.com]xrumergeek.coming[/url]

Anonymous said...

cheat black ops 2 - Cheats BlackOps 2

http://majorcheat.com/

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

cheats black ops 2 / Blackops2 cheats

http://majorcheat.com/

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

hacker black ops 2 _ cheat blackops 2 zombie 2

http://majorcheat.com/index.php/accueil/cheat-black-ops-2-wallhack

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

cheatsblackops 2 , CheatBlackOps 2 , cheater-black-ops-2

http://majorcheat.com/index.php/accueil/cheat-black-ops-2-wallhack

_________________________________________________

Cheat pour Black Ops 2 majorcheat.com Majorcheat.com


new cod: mw3 aimbot - triche black ops 2

http://majorcheat.com/index.php/accueil/cheat-black-ops-hack-ps3-xbox360-pc

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Blackops2 cheats / mw3 cheats
http://majorcheat.com/index.php/accueil/cheats-black-ops-2-mw3-hacks

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

cheats black ops2 _ cod 9 cheats aimbot,2

http://majorcheat.com/

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
speed black ops 2 , cheats blackops 2 ps3, , hack black ops 2

http://majorcheat.com/index.php/accueil/cheat-bf3-wallhack-aimbot-esp-ps3-xbox360

----------------------------
Black Ops 2 Cheat majorcheat.com level hack bo2 - loby cheat

http://majorcheat.com/index.php/acces-vip-black-ops-2-cheat

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Blackops2 hacker black ops 2 / video games_

http://majorcheat.com/index.php/tutorial-programme-cheat-black-ops2

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

free aimbot games' black ops2 _ cheatin blackops_2

http://majorcheat.com/acceuil/cheat-black-ops-2.html

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
cheats for call of duty black 2 , cheats blackops 2 ps3, , hack black ops 2

http://majorcheat.com/index.php/acces-vip-black-ops-2-cheat

[url=http://majorcheat.com]call of duty black ops 2 cheat[/url]

Anonymous said...

You're so awesome! I do not suppose I have read through a single thing like that before. So nice to find somebody with a few original thoughts on this issue. Really.. thank you for starting this up. This website is something that's needed on the internet, someone with some originality!

[url=http://truebluepokies4u.com]pokies bonus[/url]