Tuesday, February 7, 2012

tutup akaun??

encik google

adakah blogger otai akan mengakhiri zaman kegemilangan blog mereke lalu blogger2 noob macam kite nie akan  merampas takhtanya?? ohh sangat perasan.. mane taknye,, blog terbest aku pergi yang skali update mencapai 400 + + komen dah pon tak aktif..

lihat je lah kat blog zackzhukhairi yang dah menyepi.. gua rindu beb zaman blog dye meletup dengan bom buatan.. kaw2 gua gelak..

tak pon tgok blog syafiqstatichot yang mase gua baru start jadi blogger,, memang top blog tuh.. tapi skunk,, macam... lost city,, kesian..

klo ta cukup lagi nie tgok blog encik mimpi,, tapi dye nie stilll aktif melukis dan post kat FB,, cume gua rindu dye buat lagu baru,, upload kat youtube,, memang best lagu2 dye.. misteri orangnye..

atau tgok blog nieh yang dah hilang semangat menulis tak macam mude2 dlu,, ape kate korang tinggal jejak kat dye,, kasi dye bersemangat sket.. :) tapi jangan kasi tahu datang dari blog kuh.. awan bijan..

so,, minda gua rasenye dah sangat kronik sampai mempromote blog2 orang,,haha.. ade kah nasib yang same bakal menimpe blog hebat mase sekarang seperti blog minda kronik yang sememangnye kronik??

atau blog hebat lady milo hanye akan menjadi minuman biase semule??

pasti tidak,, aku pasti dorang akan menjadi blogger setia dan mewariskan ke anak cucu macam yang blog makeYOUthink impikan!!,, hua hahahaha...

p/s: peninggal jejak yang memastikan blog itu kekal lame,, tanx.. :D

22 comments:

Tiramisu Fatiema said...

moga terus bersemangat utk berblog..huhu

AmieRul AsyRaff said...

Harap2 makeYOUthink tak tutup blog ni :(

:: Cik Nur :: said...

terus semangat berblogging...cik nur pun takut, kalau2 satu hari nanti terus menyepi..huhuhu...

Cik Aini Lavender's said...

tutup akaun:satu hari akan tiba jua saat itu.masa utk menyepi.pasti =)

aReLaN said...

walau camne pon,harap takde sorang pon blogger yang tutup blog.majulah blogger untuk negara.wuuhuu

Muhammad Haziq said...

adyeh..seday larh..log aku dah berabok dah^^

LynnDamya said...

hahaha, blogging ni mcm satu kerja jgk..smpi mase, mgkin ade yg xberkesempatan utk aktif mcm dulu, yelah dulu xbyk komitmen sgt kan..apepon, all the best lah ye, wariskan blog kpd pewaris..hihii :p

akuamir said...

haha,, terima kasih,, toceh,, toceh.. sob,, sob.. :'(

O CIKTEDDY said...

wah3..susunan ayat yg bgus..kui3
neway,cik pon heran knpe la depa mnyepi..hmm~

akuamir said...

itulah,, jangan cik teddy menyepi kan diri juga.. lalala~

^_^ Zaza Nur Iman said...

byk nya blog otai yg zaza xtahu..

akuamir said...

haha,, rajin2 la blogwalking juga.. ;D

Semut Senyum said...

berblog ni.. sharing...
itu yang best.. tak yah la tutup2 akaun kot...boleh jd tempat org melepas rindu ke.. kan...

keep on bloging!

Arina Shamsul said...

saya nak terjah blog2 otai2 tu.. saya bawa biskut tiger.biar mereka bertenanga .macam dlm iklan tu,pas tu saya nak pasang bateri eneginger sekali hahaha(eh?betul ke spelling tu)ahaks.

keeya mustafa said...

aku akan tinggalkan cap ibu jari kaki aku kat semua blog..termasuk blog kau..hohoho..

akuamir said...

semut-->> yup,, setuju,, walaupon semut nie kecik je.. otak gelige..

arina-->> mehehe,, salah lah.. anejaizer lah..

keeya h-->> pergh,, sanggup pijak blog?? waoo :O haha

KaK LimAh Si SupiR said...

bkn anejaizer lahhhh..tp enejaize *tibe2 menyampuk* :P

El-Janna said...

semua blog diats best^^

EZAD AMIR said...

erk...tersipu malu guwa...wakakakaka...
ke mana pegi nya blogger kalo x ke blog kan..(reply komen ko kt blog anys)
ekekeke...

ME,AWATIFHASHIM said...

hey..keep on blogging tak payah nak tutup acc bagai!!!!!!

capt. keon alhan said...

gagah aku gi terjah semua blog yang ada link kat en3 ni...hua3...

akuamir said...

kak limah-->> -_-

janna-->> kan kan,, best

ezad-->> malu malu?? haha

awatif-->> ye insyaALLAH,, :D

keon alhan-->> pergh bagus alhamdulillah.. :)