Tuesday, February 14, 2012

temuduga petronas?? hek eleh,, part time,, -_-?

waaa,, akhirnya gua dah mencapai post yang ke,, hurm,, bape ek??... 1,2,3.. yaa,, 100!!




oke,, tadi gua dah hantar 2 borang kerje part time kat 2 stesen minyak petronas.. yang 1st tuh,, kene datang temu duge pkol 4.30 petang nieh.. yang satu lagi kene datang temu duge gak,, tapi tunggu dye kol suruh datang dlu..



halamakk,, biasenye temuduge nieh mesti soalan mengancam punye,, cube bayang soalan dye,,


1-->> siapakah orang pertame yang terkentut dalam stesen petronas nieh??


2-->> berapakah pendapatan setahun kami??


3-->> biler RON97 nak habis??


pless someone citer kat aku weyh pasal petronas nieh,, klo tak,, takdenye dapat kerje,.... haish..



p/s: pssttt,, satgi gua dah kene temuduge,, tolon,,tolon..

28 comments:

Masz Sidek said...

hehehe... good luck...

soalan kat atas tu sangat2 la susah nak mencari jawapannya... lebih2 lagi soalan satu tu... hahahaha...

syhrh hatsune .. said...

good luck..

:: Cik Nur :: said...

semoga berjaya...! ingat di mulakan dengan bismillah.. :)

akhiri dgn alhamdulillah.. :)

AsH ShiKaNo said...

all d best dude !

ak tag ko nie, tak kire! kene join gak..haha

http://akulovehunter.blogspot.com/2012/02/segmen-cikmun-first-post-aku-in.html

Nyue said...

wahhh...cr keje part time yer..
gud luck k!

Anak Munsyi said...

Hahah, mna ad soalan cenggitu cik abg ooi, dushh ! okay soalan anak munsyi. Layak ka dpt kerja situ? bhahahaha gurau ja okay. peace :P

Cik Aini Lavender's said...

hahaaha..gud luck ye!
smoga sumanya kan baik2 sj=p

btw **kang nti org yg g intw lak yg kentut sbb nerves.kehkehkeh

AMALINA YA'AKUB said...

gud luck

Yana Libra said...

good luck ye~~~ :)

Ash said...

Asal shell ak xd temuduga bgai??haha

LynnDamya said...

berikut adalah jawapan :

1. org pertama yg terkentut di dalam petronas itu adalah org pertama yg masuk dalam petronas itu

2. Pendapatan setahun Petronas adalah 12 kali ganda pendapatan Petronas untuk sebulan

3. RON97 akan habis pd hari terakhir ia diisi ke dalam kereta bertuah yg dpt menggunakannya


ya ! LynndAmya mmg bijak !! >_<

biela bell said...

cepuk amir nie kang..hahaa..
takdenye soalan sampai macam tu..soalan dia biasa2 je..boleh jawab punyer..jgn risau..akak teringin taw keje kat stesen minyak..tp xde rzeki lagi sbb tak pegi ujibakat lagi.hahaha

Arina Shamsul said...

Ayo mir,amir g temuduga ye,good luck mir,sekarang ni 4.18,mesti amir tengah tunggu giliran,saya lak baru baca entri amir ni..halaaa..tak dapek la nak nolongnye..hihi..

BTW,DOAKAN AMIR LULUS..dapat keja nanti boleh lah belanja rm 10 setuju tak?hahaha.

..cik gugu.. said...

gugu dlu p kje p.time kt petronas tayah interview pon .. hehe trus msuk kje ;)

chemay said...

ehhh all the best!
buad muke cool je time nak jawap tuh.
:)

aReLaN said...

camne interview??pe soalan dia tanya?bila dapat result??tak pernah mntak keje part time kat msia.parents tak bagi.hahah

reenapple said...

LOL.. macam tu dia tnya soalan nak kerja kat stesem minyak..=.=

good luck temu duga..=)

محمد شهريل القنيطري said...

gila soklan mcm tu...haha

Muhammad Haziq said...

dol..tadi aku npak ko berpeluh kejap^^ bahah
x yah tipu^^ huk3 ala..klu ad rezki ko kat situ ad pnyer larh..lex lu isap okok^^ x ad keje kampong sama aku larh^^ bahaha

jap2 soalan ko tu y 1st tu..masa petonas dah siap kew??or tapak pembinaan lagi??adyeh~~"

eva said...

ahhahah gudluck!.. hentam jerlah jwb soklan tu.. sbb awak yng buat soklan tu hahaha ;D


eyh pahal sedih sgt pulak bila tak pandai berenang.. haha.. tak yah lah berenang.. cukup main pool budak2 jer hehe

هانيم إرشاد said...

hehe. gud lux yee

Teenager Housemaid said...

wah..temuduga..
macam mana? okay tak?
:DD...

Princess Nusy said...

dah nak keje ke?all da best..camne td?ok?hehe..

O CIKTEDDY said...

susahnye soklan..haha ilek la,ape gune ade iternet kalo x search mklumat?huhu
neway,all the best yaw!

mizzkechique said...

perghhh, ssh giler soklan..

si kiut lavender said...

lalalala...gud luck yerk..
BW sambil sembur2 lavender disini..:)

aku HaniAsyira said...

tengok2... g gak pam minyak tu kan.. wahahaha..

cerita dewasa said...

hahaha...
lucu sangat :)