Saturday, December 3, 2011

TRUTH OR DARE?!!

"TRUTH!!"

"siapa dalam maktab nie yang kau bla..bla..bla.."

hurm,, sape yang ta pena main tu?? mmg memule mmg cemas lah,, kalau nak pilih TRUTH kang konpem soklan cepumas,, sume hal peribadi lah disoal.. kalau DARE lak,, kang keje gile kene buat.. syarat main nie 1st skali mesti JUJUR dan LAKSANAKAN kalau dah kene.. dan 'harus'lah disimpan rahsie yg diketahui dari game nie..

tapi game nie lah sebenarnye yang meng akrabkan persahabatan.. sebab dari sebelum nie maybe ade yg kite ta share ngan mmber2,, tp lepas main,, rase macam lepas sume beban,, lagipown game mesti penoh ngan gelak ketawe nak2 klo baru start..

kkndang,, dari situ gak bole korek rahsie orang sampai lubang cacing kepanasan,, ghahaagaha.. sampai ade yg kene story mory.. tapi sepanjanga aku join,, ta pena pown orang pleh dare,, coz menyusahkan diri,, lagipown kang kene buat keje orang gile  "GILA"

hump,, aku rase patutnye last night kat maktab aritu patut main lagi truth dare ni,, bole la dengar story mory balik sejak dlu masuk,, ingat lagi aku lepak ngan zaid je.. ami alim,, aiman sastera,, azhar kutil,, shukri gemuk,, gulp & gasp,, sekarang sume da berubah ;) dan orang2 yang aku pandang dari jauh dan tak trpker akan rapat, bole jd mmber.. ;)

excellent academic group 3, 2010
Deligasi
basket ball;)
kali terakhir membantu persiapan;)
loker & blackforest ;)
tiada lagi urusan bas;(

12 comments:

CikGu Ma said...

ini deligasi pendidik datang nak negotiate =)
salam kenal dik...akk nyaris2 dapat ngajr mrsm (",)

akuamir said...

Nyaris2,, knapa ta mengjr plak??

MuaR said...

blackforest ?hmm ..

akuamir said...

Hurm..... ?? Haha

F.O.S said...

amiau teringat kat sape ek main game nie??? hhheeee....

akuamir said...

teringat kau kot,,hha ;D

Muhammad Haziq said...

lex Lu jagan nagis^^

akuamir said...

wa sedih broooook
*emo pehal?

Fazirul Safwan said...

kenapa gambar last tuh ade trademark aku =P

akuamir said...

;)

promote..

Fazirul Safwan said...

ok, thanx...haha

akuamir said...

:-):-):-)