Tuesday, December 27, 2011

melancong luar negare tu...

salam satu pagi,, nie kali pertame gua post entry pakai tablet,, sajerk test kebolehan,,ahha.. yang susa nye na letak gambar leceh la kan.. fine,, mmg leceh lah,, give up dah nak oter2 tu,, biarla dye dengan dunie dye sendiri..

*******************

skunk nie cuti skola,, ramai mmber2 gi melancong,, sampai luar negare yang ta menahannye tu.. ade yang gi singapore,, ade gi london,, ade gi US,, ade gi china,, ade gi thailand,, ade gi sabah,, erk,, oke,, sabah masih malaysia.. nie baru yg diketahui,, yang bercuti sesenyap camne? Ade gi argentina,, pergh2,, untungnya.. mesti yang bace nie kate aku noob je dok dalam malaysia 17 tahun ta kluar,,haha.. yang ta menahannye,, rombongan skola bukit katil aku pown gi universal studio,, singapore,, pergh2,, ta pena dibuat skola..

so,, aku berazam jike diizinkan Allah,, aku akan jejak jugak eropah satu mase nanti,, kalau tak dapat pown,, aku didik anak2 aku sebaiknye biar dorang sampai ke sana juga.. tapi lg baik buat haji dulu kan,, lengkap lah rukun islam... ketahuilah cucu cicitku yang sedang membace post moyang kamu nie,, hargailah hidupmu,, jangan bazirkan mase lapang dan mase sihatmu.. atuk mengharap yang terbaik buat cucu cicit atuk,, uhuk uhuk,, *batuk

4 comments:

Cik Lavender's said...

hahaha...yo lah atuk
nti cucu blajo rajin2 ye =)

akuamir said...

ai,, baguslah cuu..
haha,, mane lah tau lagi puluh tahun,, blog nie masih ade dan diteroke cucu cicit den kan.. :)

Firdaus Osman Sawadi said...

tulis lah dalam wasiat ko amir!! ha-ha, nnt cucu cicit ko bleyh bukak...!!!

akuamir said...

biarlah dorang nak tengok camne atuk dorang nie mase mude2 dulu,, uhuk uhuk *batuk