Sunday, December 18, 2011

tayah 'think2' lagi,, release tension jap,, :)~

Jom kita main 1 permainan bergelak sebentar atau senyum sejenak.. release tension ~


i) Pilih bulan kelahiran anda:
Januari - Aku cinta
Februari - Aku gigit
Mac - Aku belasah
April - Aku peluk
Mei - Aku terhantuk
Jun - Aku terkentut depan
Julai - Aku menari dengan
Ogos - Aku pergi dating dengan
September - Aku lambai dekat
Oktober - Aku muntah depan
November - Aku jerit dekat
Disember - Aku terlanggar


ii) Pilih nombor hari jadi anda:
1 - Mak aku
2 - Komputer aku
3 - Liverpool
4 - Garfield
5 - Musuh dalam selimut aku
6 - Gangster
7 - Handphone aku
8 - Gerrard
9 - Driver Bas
10 - Semut
11- Kawan baik aku
12 - Polis
13 - Taik kucing
14 - Patung barbie
15 - Lee Chong Wei
16 - Mak Mertua aku
17 - Mak tiri aku
18 - Girlfriend aku/ Boyfriend aku
19 - Makcik kantin
20 - Sharifah Amani
21 - Upin dan
22 - Siti Nurhaliza
23 - Spongebob
24 - Cristiano Ronaldo
25 - Bapuk / Maknyah
26 - Kawan aku
27 - Raja Lawak / Akademi Fantasia
28 - Jiran aku
29 - Orang gila
30 - Taylor swift
31 - Awek cun/ Jejaka tampan


iii) Pilih warna baju yang anda pakai sekarang:
Putih - Sebab aku perasan cantik / hensem
Hitam - Sebab aku gila
Pink - Sebab aku suka single
Merah - Sebab mak aku suruh
Biru - Sebab aku tak tahan
Hijau - Sebab aku baik hati
Ungu - Sebab aku cemburu
Kelabu - Sebab bomoh suruh
Kuning - Sebab suka hati aku la
Oren - Sebab aku baru putus cinta
Coklat - Sebab aku tak tentu arah
Lain-lain - Sebab aku fikir aku hebat

** sambungkan bagi jadi 1 ayat..

C.O.N.T.O.H : -
den lahir pada bulan Ogos, 29 haribulan, skunk pkai baju oren,,

"aku dating dengan orang gila sebab aku baru putus cinte" (-.-")

hehe.. jom try! korg reply kat comment ok! ;
)

tidaaaakkkkk

24 comments:

farahin izzati said...

ogos , 8 , ungu

aku pergi dating gerrard sebab aku cemburu

hahaha, sape gerrard??

akuamir said...

pergh, gempak seyh..

gerrard pemain bola sepak itu,, liverpool,,haha.. tahniah la..

gdsbnga said...

aku gigit upin dan ipin sebab aku gila =,=
haha

akuamir said...

Haha,, sah gigit nie keje org giler!!
Tahniah..

yatt said...

bulan 2,2 hrbl baju ijau

aku gigit komputer aku sebab aku baik hati .

akuamir said...

bhahahaa,, kau da ta betol yatt weyh!!

:)

Firdaus Osman Sawadi said...

aku menari dengan taik kucing sebab mak aku suruh,,, lawak la seyh!!! hahaha...

akuamir said...

kau dari aku kenal kau,, mesti kau ingat jerk sume arahan2 mak kau..

soh menari taik kucing pown ikut,,bhahha

syakirah izwanie said...

Aku menari dengan orang gile sebab aku gile. Haha ^^

akuamir said...

memang sepadan~~ :)

aisharly said...

aku peluk boyfriend aku sbb aku taktahan


sebenarnye takde kaitan pon
tapi saja je
thanks bro
folo ko balik

cik Kartun said...

mac, 17, itam

aku belasah mak tiri aku sebab aku gila.

huhuhu..CK xde mak tiri :D

Nabilah Azahari said...

thanks! nice blog fren.. =)

akuamir said...

@aisharly -->amboi aisharly tak tahan ape?? bhahaha..

@CK --> pehal kebanyakan orang gile jerk yang jenguk blog nie huh??

@nabilah --> keyh tanx!

Fizakenet said...

june, 14, ungu

Aku kentut depan patung barbie sebab aku cemburu ==" Whathee? Tak ada patung barbie laa ;)

akuamir said...

bhahhaaa,, jangan risau,, suatu masa nanti.. :)

Marina said...

Aku lambai dekat jiran aku sebab aku tak tentu arah

//Junnie said...

aku trhantuk kat handphone aku sbb aku suka kpop :p
haaaa.. kau ade ?

Awna Jiban said...

Aku cinta musuh dalam selimut aku sebab aku perasan cantik.
Good girl, Nawa. good girl.. -_____-"

cik eka said...

saya suka cara anda menulis di blog
ade.?
ahaha
cer cari cer cari
:P

akuamir said...

@junnie --> haha,, ayat mane kpop lak nie?

@awna --> weyh nawa,,ingat ko tak perasan yg ko cantik,, :)

@cik eka --> bukan takat tu,, gua jumpe gak 'saya suke care anda membalas komen',, :)

akuamir said...

@marina --> baguslah.. :D

AmieRul AsyRaff said...

aku terhantuk handphone aku sebab aku tak tahan

akuamir said...

LOL,, jangan tahan2,, pegi tandas cpat2 lain kali,, tgok da trantuk :(