Saturday, December 10, 2011

ass president

maap,, sebenarnye AS president you JERK.. terlebih 's' di situ ye..




=..=
tayah la pker camue,, aku ta pena bangge pown,, kkndang rase cam kuli kelas pown ade.. mane taknye,, dok orang lain tengah rilek lepas cikgu baru kluar,, ade kne amek brang sane,, pepagi kne g pejabat,, pepetang kne g pejabat,, waktu rehat amek keje tu,, lepas subuh,, org tido amek kedatangan yg budak2 pown ta duduk dalam baris.. aku lagi suke klo dorang masbuk,, diri belakang senang sket keje aku.. oke,, yg nie dak maktab aku je paham.. klo dak2 ta antar keje,, aku dok kene berleter ngan cikgu.. lagi satu klo aku g bilik guru biasenye ckgu klo teserempak ngan aku,, past keje skola.. datang kelas je,, budak da bising,,

''alaa,, amir nie,, tiap kali g bilek guru mesti bawak keje rumah''

tapi kalau ade keje yg aku lupe na amek dari bilek guru,, then cikgu msti mara kan,,

''kamu jangan nak kate tak dapat pulak,, '' kate cikgu yang dihormati

habis,, budak merungut jugak cakap aku ta ambik..

''bunuh kau kang!! bler aku amek taknak,, tak amik,, tanye pulak'' para kucing pown digertak




pena satu mase bio,, nie sume pasal ter salah faham.. jadi waktu ter akhir cikgu bio ajar kelas 5 forensic..  cikgu pesan minggu sblom tu,, tiap kali waktu bio,, pergi bilik kuliah,, HAMIZAN,, mmber aku,, cikgu tugaskan tempah bilek kuliah kalau ade kelas bio.. aku ngan satu kelas jelas dengan arahan cikgu.. ade  satu hari tu,, bio ade 2 mase,, mizan cam biase da tmpah bilik kuliah,, ktorang pown pegi la.. da masuk sume,, aku pegi cari cikgu kat blek guru,, takde.. masuk balik blik kuliah.. budak2 punye penat tido jerk dalam ue.. pasue aku ta sedap ati,, ngan vice press pown cari la merate tmpat,, aku cari sampai makmal... pas aku nmpak cikgu kat situ,, aku belari r panggil budak2 nie,, dengan dorang nie muke nak kene cepuk baru bangun tido jerk,, jalan cam berlenggang.. tahu tak bilik kuliah dengan makmal bio macam penghujung selatan ngan barat!! 

aku sampai dlu dalam makmal.. ta sempat na ckap pape,, ckgu dah mengamuk.. ;(   ckgu kate aku nie president tak gune,, tak nak tgok muke aku lagi,, ckap aku ta suke blajar ngan die.. mase cikgu mrah aku nie,, ade, aku ngan mizan je kot.. macam2 cikgu sound.. lepas ue budak2 masuk baru satu kelas kene plak.. ktorang lambat stengah jam.. aku cube bgtaw yg ktorang da sampai bilik kuliah.. tp cikgu kate bilik kuliah cume tok 1 mase,, cikgu menjerit,, serentak menutup matanya!!.. maybe cikgu silap pesan awal2 tu.. sebab ktorang yakin ckgu cume ckap klo ade kelas bio.. ckgu tolak paper 2 dari meje cikgu yg memule na bincang,, aku sambut,, nasib bek ta beselerak kat lantai.. ckgu soh bindang sndiri,, ckgu keluar dan ''POMM'' pintu dihempas pulas.. tahu tak,, tu hari terakhir cikgu ajar kelas 5 forensic,, tahu tak,, hari itu hari jadi cikgu.. sblom tu ktorang rancang na nyanyi tok cikgu,, skali nie yg berlaku... tapi aku jumpe gak cikgu minta maaf,, wish best day,, rupenye cikgu terus lupekan (yeke??) dan suruh buat SPM bebetul!! sebab tulah aku sayang cikgu.. <3

sebenarnye aku taknak jadi dah.. tapi bende paling aku fikir,, bler amek kedatangan subuh.. sape lah yang na amek.. president kelas lain pown sume ngantuk,, klo ta tido pown malas la na isi buku tuh.. SOAD yg biasenye isikan kelas form 5 lain.. pape pown,, sayang doe kelas nie,,, ;)

;)

cikgu amir yang aku main jemput jerk,,, hha






kesian,, tade orang na tag name vice aku nie,,hha

oppss,, sala kelas pulak!!

p/s: best ah!!

9 comments:

Fazirul Safwan said...

kewibawaan kau sebagai presiden xboleh menandingi kewiwabawaan syaheer bin zulkifli..beliau punye berwibawa sehingga mampu mengangkat nama 5 biotechnology di pentas roll call...hahaha

akuamir said...

Erk,, aku give up!!!
Haha,, leceh antar kebersihan tu aku tau,, sikgu pown malas na isi ohh

swordzify said...

sudahlah, jgn lupe star of all pres kelas RADHI BIN YUSOFF

akuamir said...

hell

MuaR said...

marah kerana sayang =)

MuaR said...

tak tawu la pantai satu malaysia kt ne.sowie ;)

akuamir said...

sayang kerane marah kot..;)

MuaR said...

phfffft ..=.=' sme la tu

akuamir said...

erm,, kalau hipotesis,, manipulated yg affect response,, tak bole respond yg affect manipulated..

itu kalau hipotesis la