Thursday, December 8, 2011

kisah lampau

sejak masuk mrsm nie aku cam baik,, *mmg baik pown
tringat balik jenayah2 yg dah aku buat dulu2..

nama : Mr. Ri (misteri)
umur : under 18
bounty reward : RM 6
moto hidup : gaul funky doyan ngucapin emberr
napak tak,, name singkatan Mr. Hariri jadi misteri jer... ,, takat mencuri nie,, sume aku subahat jerk.. memang dlu aku gaul, funky, doyan ngucapin emberr.. pena gak kene penampau, tumbuk terajang sume.. pena gak aku ngan 2 orang mmber lagi gaduh ngan form 4 time ktorang form 2.. maklumlah,, form 4 tu besau mase tu,, ktorang kechik kne la bawak geng,, mmg ta bagi can belasah dye.. tapi aku pena gak tumbuk  muke mmber sendiri sebab ta puas ati..
*citer na gebang

tapi mase aku form 3,, mmber yg kpale mencuri dah lemah,, kurang geng,, akhir tahun,, asek kene belasah,, ngan dak kelas sendiri plak ue.. aku pown tgok dye kene blasah.. trajang kat perut,, dengan senior pown kene,, 2 orang pegang tangan kiri kanan,, pasue kpale kene hantuk ngan kpale lutut.. bler cikgu tanye knape lebam,, dye juz jawap terhantuk je.. sejak aku pinda melake lagi tak paham.. mase form 2 kawan baik gila,, naik form 3 bertumbuk kaw2.. dorang nie sume katenye ade ilmu pasal kebal, pukau sume,, bhaye woo.. mmber yg kpale mencuri tu badan dye cam irfan sahar(dak mrsm AG 2010),, dlu mase dye gaduh ngan org besar teddy ( dak mrsm ag 2011),, aku tgok dye pkai pisau hale kat leher orang.. dye kate ''aku kalau nak bunuh kau,, aku tikam je,, pasue kau bole buat ape??'' gempak do dorang nie..

tapi alhamdulillah,, aku dah dijauhkan dengan bende nie sume.. dan aku masuk maktab dengan record suci,, ORANG TAK KENAL AKU,, dah bertaubat dan aku takkan mencuri ker,, subahat ke hape ker.. eh,, aku mmg ta mencuri,, juz aku diam je klo mmber mencuri.. SORRY,, tapi aku da brubah,, sape yang baru kenal aku?? aku tak macam tu kan?? ;)

p/s: nie lampau taw,, fikiran tak waras,, jangan samekan ngan aku skunk

8 comments:

Fazirul Safwan said...

gaul, funky, dmendoyan ngucapi emberrr tu bkan lagu surti tejo ke?? haha

akuamir said...

yup!!

ngampung dekil lugu tapi sume orang sume..

Fazirul Safwan said...

masang alat kontrasepsi =)

akuamir said...

surti menjerit serentak menutup matanya

Fazirul Safwan said...

bom bom bom bom cuap
bom bom cuap =)

akuamir said...

dia berlari kayak kesurupan ;(

Muhammad Haziq said...

mcm pernah aku lalui cerita ni kawan^^

akuamir said...

Kau watak utama