Tuesday, December 20, 2011

on9 money drop? rase ape?

salam satu muslim.. harinie gua ta tahu lah apsal gua rase nak support satu laman web nie.. LEBIH KURANG macam promote lah juga.. tp sebenarnye,, ta kurang pown,, lebih je gua rasa.... ah,, biarlah yg berwajib tentukan kan.. nie macam iklan ta berbayar je nie,, eklan membebel.. sile kan..


************************

haritu aku test-ing lah main on9 money drop,, best serve klo main waktu game tengah jalan kat astro ria la,, sabtu dan ahad,, 10 sampai 11 malam.. waktu camnie ex-cited sket ohh nak main,, beat orang dalam tb tu.. soalan same je beb,, tp kat rumah nie bole bincang satu kluarge,, mmg lah,, takkan 2 kan.. bole tanye pak cik google,, tp mmg ta sempat sebenarnye.. :p  tp yang susa nye main on9 nie,, play along nie,, klo na dapat tempat terbaik,, kene jawab paling cepat lagi bagus!! dah tu,, kene plak compete ngan 15, 000 + orang yg tengah main,, giler seyh!! :0



tapi yg best nye artu time aku main,, dibantu parents,, dapat kekal sejuta dalam 9 soalan kot,, (mmg terlebih dari dalam tv) ,, mmg dapat beat dak dalam tb tu,, soalan tanye dye,, 


''burung apakah yang boleh terbang naik,, turun,, ke depan dan ke belakang??"


dye dalam tb tu taruhkan 1 juta dye kat burung puyuh ngan punai.. berbekalkan pengetahuan yg aku miliki(sbenarnye cik ayah bgtaw) sket jerk,, aku letak full 1 juta kat burung kelicap.. dan jawapan betul,, bhahahaa.. berdebau ohh main.. klo macam na terkucil mesti tahan, tunggu dan lihat,, (macam kate2 semangat pown ade)  where the money drop?? tapi yang aku tulis beriye  sangat apahal nie??

yang ni silap ah aku tunggu sampai habis mase,, jauth rank weyh


nampak tu labur 1 juta,,


dye kate aku hebat!! bhahahaa :D

p/s: saye dah cube,, anda biler lagi?? nak main klik JERK sini.. (klik saya)

7 comments:

Ahmad Farith MY said...

mcm best je..nak tryy !

akuamir said...

jom!! tunggu sabtu nie best sket,, :D

Nurul Fazlina Mohamad Zahran said...

wah bes nyaa!!.. dapat duwet betul2 tak? :)

akubest501 said...

dgr kwn2 citer mmg best jer bunyinya...

akuamir said...

tapi kalau tutup sound pown best jugaa kan.. :D

huh,, klo dapat duit btol2,, pokai seyh org tuh,, sorang 1 juta,, ade 15,000 org!! haha,, hadiah mingguan IPAD ngan ape tah klo ta silap

hazriey91 said...

wah cam best.....klau aku dpat 1 juta tuu...bnyak yang aku dpat beli nanti....hahahhaha

akuamir said...

dunie skunk da mahal jugak,, kkndang beli rumah je da habis satu juta kan,, :O