Friday, December 21, 2012

taffiq like depan, tingat mase tu??

ha, tadi balik solat jumaat kat masjid al-'alami MITC tu, sampai part kat traffic light dapat seat economy paling depan lagi, cukup mencuakkan tiap kali dok depan tu. situ port panas untuk buat eksiden, banyak kemalangan maut kat situ yg terbaru lori rosak break, 3 meninggal, 2 parah.. patu awal tahun ni pon aku dahnak kene langgar kete eksiden, tempat yg same, penah aku catat suatu mase dulu.. ni LINK..

ha, kan..
serta aku google antare eksiden berlaku kat situ..

ni dalam bulan 9 haritu, 3 maut..

se teksi terempuh ambulans yg bawak pesakit

xoxo :(

12 comments:

3no gr33ny said...

menakutkan...

Blog Panjang said...

seram je lalu situ kan...

CekbOlat-bOlat said...

pehh yg lorii tu dasyatt

Rapunzeel Cikilolo said...

knpe ngan traffic light tu. rosak ke?

aku HaniAsyira said...

erkkk.. kenapa ei salu jadi mcm tu

Hanamiko Sakura said...

trafik light yang sama? ish ish ish

akuamir said...

lampu elok je, biase la orang suke pecut time lampu nak merah

Cikgu Ma said...

adoi...kesiannya pesakit dlm tu...berganda sakit...

Cik Aini said...

apapun..
berhati2 tu yg penting x kira kat mn sj berada..

psst ! atuk sihat?lama x dtg sini :)

akuamir said...

tuk sihat yoo,, uhuk uhuk

Cik Nur said...

takutnya tgkkkk

smilenajah93 said...

aisyhh .. banyakkan kemalangan skrg . hmm.. hm , akk pun baru je pas kemalangan . hehee