Wednesday, December 26, 2012

anak kucing hitam mati??

now this is so sad, tengah  hari tadi dalam pkol 2.15 time abah nak pi keje, reverse tak perasan ade anak kucing kat blakang.. pastu masih menggelupur kesakitan, darah banyak keluar dari mulut dan biji mate pon terkeluar.. :(

kawasan kemalangan
terngiang ngiang lagi saat die nazak, :(

sori la batu nisan murah
kene berkemban dengan berpakaian hitam ni atas kesedihan yang melande.. sian sibling die takde kawan nak main kekejar dah.. bende tak disengajekan, takdir dah macam tu nak buat camne..

xoxo :(

10 comments:

Cik Nur said...

kesiannyaaa.....!

shafiq said...

alaa ,sabar-2 , hehe , mana tau lepas ni dapat kucing parsi plak ker , mana tau , hehe xD

CekbOlat-bOlat said...

sila serah diri di kedai hardware berdekatan . haha .

kalau sngaja bnuh kucing kan , tak mustahil boleh bunuh manusia . sngguh .

lek lek . kau tak sngaja kan :)

akuamir said...

:p

Rashidah Mohd Dayaon (: said...

Ayah aku pernah langgar kucing jiran. Mehehee

smilenajah93 said...

kesiannyaa ~~ hm , sabar la ye ..


p/s: alhmdulillah , semua selamat .. :)

aku HaniAsyira said...

family aku macam semua je penah langgah kucing.. tapi semuanya tak disengajakan.

aku je langgar ayam.. erkk..

akuamir said...

haha,, habis sume kucing temasuk ayam tu survive tak?

smilenajah93 said...

hehe , sampai skunk masih blom drive lagi ~ hehe ~

Hans said...

sedihnyaaa
tapi dah takdir nak buat macam mana kan