Tuesday, December 11, 2012

ingat name lecturer lagi ta?

k haritu dah save name cikgu time form 5, ni nak save gak name lecturer 1st sem kat IIUM gombak ni..

gambar 1st day dalam kelas, time tak berape nak kenal member lagi

safwan, asma, dalini, shamil
time dalam kelas, shamil tak boleh benti main galaxy tab diee.. xD hahaha..

tah kenape gua rase gua dah lari tajuk yang diberi ni, kalau dalam SPM silap silap pemerikse dah benti bace, bagi markah minimum..

1st) madam NOREDAH -->> accounting 1

->>pembaik dan sanggup mengadekan kelas tambahan untuk sesape yg berminat terutame yg takde basic account.. tapi biasenye aku ngan shamil je pegi, sangat paham die ajar.. :D

2nd) miss SITI AISYAH-->> mathematic 1

-->sangat mude cantik ayu perempuan melayu terakhir, astaghrifullahal'azim... kalau jalan ngan student mmg ta jangke die lecturer.. tapi mmg islamic dan boleh tegas dan baik ikut keadaan..

3rd) ustazah RAHIMAH-->> basic theme of al-quran

->>ustazah ber PHD, ala bukan team shuffle tu, ni PHD betul..

4th) ustazah NIK KAMILAH __ arabic

-->> nampak mude lagi tapi dah ade 8 anak, baik! best beliau ajar arab!

5th) madam NURUL HIDAYAH __ english 2

-->> suke bagi talk dalam kelas,, suke plajar buat talk jugak dalam kelas, mmg kene banyak speaking in front of class la kelas ngan die,, sangat eksaited mengajar, suke buat kek, super sedap!! beliau buat bisnes kek

6th) madam KURAIS__ english 1

-->> dari filipina if not mistaken, acewayh kan aku dah speaking baq hang.. student sangat diam dalam kelas beliau, skali beliau tanye nak tgok movie ke tak, student tak benti speaking dalam kelas beliau,haha..

pahit getir yang pernah dilalui, guruku sejatiii~

xoxo :D

12 comments:

Cik Nur said...

mana boleh lupakan...!
byk tu kenagan manis dan pahit bersama diorang..!

aku HaniAsyira said...

wah2.. sem dpn buat lagi.. mmg takkan lupa lah nanti

akuamir said...

haha, takut dah lame sangat nanti, kkndang susah nak recall,

3no gr33ny said...

huhu..memang teruk la kalau lupa ek

CekbOlat-bOlat said...

kau kena tambah memory ni .

akuamir said...

ape teruk sangat ke aku ni? T.T

PeRmAtA bIrU said...

wah nama2 lecturer... hehehhe nih penghargaan buat lecturer nih... bagus2... saya tahu nama lec... tapi x bape tahu latar belakang mereka...:)

xoxo :D

zila manaf said...

stadi apa neh??? akaun ke? junior!! ;p

akuamir said...

waduh camne ade senior pulaa ni? haha

محمد رازيق said...

wah bro. bagus ingat satu2 nama ckgu, hehe. btw tq kasi info psal singapore ri tu. x smpat pun nak gi univrsal studio tu. huhu

eVa said...

errrr dh tak ingat nama dh hahaha.. kalau muka masih ingat lagi... hehehe

akuamir said...

haha,, kan, kalau dah lame konpem lupe punye lah name lecturer kcuali yg memang rapat slalu contact