Monday, December 17, 2012

holiday di bayou lagoon...?

salam satu binatang kepade yang berhormat,, cik tam

say hi to MR tam :)

dan kepade kalau ade yang bace post ni, setidak tidak nye future amir hariri.. semalam gua ngan family ber holiday kat bayou lagoon, bayou ni bukan byakugan, die tak siap sepenuhnye langsung lagi,, baru bukak satu blog, taktau la sume nye ade berape block.. tapi satu blog pon aku tgok dah ramai beratur nak check in,, bayou ni yang kat ayer keroh melake jeh,, sebelah sebelah taman aku je, kui kui.. ape bajet holiday sebelah taman woi,kah kah..

pakcik google

nampak ta nampak ta tempat air die tu memang syok ade gelongsor putar putar, memang kembali balik la nostalgia gua mase mude mude dulu, tapi dulu dulu hotel mane ade gelongsor bagai, cume ade kolam biase sajee.. memang penuh la tempat tuh ngan bebudak.. kire happy family kat situ ramai la..


bilek pon gempak gak,, biasenye katil hadap TV kan, tapi ni katil hadap belakang TV,kahkah..



haa,, ni pon bilek paling kecik, ade gak ruang tamu ngan dapur siket.. air cond pon ade 2, kalau dok laki bini, kire sorang satu la, takde la gaduh gaduh, tak baik kan tak baik kan?

hotel water city
bebetul sebelah hotel bayou lagoon ni ade hotel water city yang dah muflis, dah tak ber operasi, nampak pon macam dah berhantu.. wuu.. kalau zoom nampak lagi ade TV dalam bilek bilek kosong tuh..


oh jangan risau tak membazir pon tidur situ coz mak gua boleh tidur free situ dengan syarat dan terma yg ditetapkan..

xoxo :D

7 comments:

Yana Libra said...

nape org melaka bercuti duk hotel dlm melaka jugak?? huhu~

eva said...

wahhh suka tgk slide.. pantang tgk, mesti nak main jugak hee

Cik Nur said...

katil ngadap belaknag tv..mmg luarbiasa..hihihi

Rapunzeel Cikilolo said...

itam pun ikut skali ke?

akuamir said...

haha, tak lah, mane ikutt

محمد رازيق said...

pergh. syok gua tgk. itu hari holiday singapore kan?

aku HaniAsyira said...

cuba lah jenjalan luar melaka tu.. haha