Sunday, December 2, 2012

malaysia 2 - indonesia 0 ?

hai and salam, sohai semalam..

so semalam aku pi tgok  bola live dari stadium.. tapi ni memang pi satu family, tadaa..

la, abang aku mane ade pi legoland die

tapi puas hatilah ngan penyokokng ngan result.. :'D stadium memang penuh, penyokong indon ade dalam 2/12 je, yg lain sume malaysia yg duduk,haha..

part situ je penuh ngan dak indonesia
tapi tu awal awal memang semangat la diorang, tapi semangat semangat pon suare tenggelam dengan suare fans malaysia satu stadiumm.. yg best part nye biler minit 80 lebih, time malaysia dah macam konpem konpem menang 2-0, dari laungan MALAYSIA! MALAYSIA! , jadi BALIK! BALIK! buat  fans indon, kahkah, jahat giler..

hasilnye..~



minit 85 depa dah balik indon.. this is so sad for diorang.. :p patu dalam 2 minit kemudian,,



memang laju betul depa belah~

okay sekarang aku da konpius aku pi tgok game bola ke gi tgok penyokong bola? ala tadela, time gol ke sorak ke hangat tak terpikir nak amek gambau,ahha

tak sangke kami dibontoti :(

setengah jam cukup dah kan.. :)




xoxo :D

7 comments:

Rapunzeel Cikilolo said...

janji takde insiden gaduh dah ler....

akuamir said...

tak janji ponn.. :p

aku HaniAsyira said...

itulah dia smgt nak tgk fans.. aku rasa

CekbOlat-bOlat said...

aku dri dapur dgr sorakan lagu Harimau malaya . lelelelelelelalalalalalala . aku pun jejoget sekali .

mmg best gila kan kalau ada kat situ . bestnye bestnye . haha

3no gr33ny said...

terbaiklah!!

Cik Nur said...

perlawanan berlangsung secara adil dan saksamakan..

chemay said...

untunglah dapat tengok real.
chemay tengok dalam tibi je haaaa
>.<