Thursday, December 13, 2012

MBO melaka dah kenape?

assalamualaikum and hey~ hey soul sister~

semalam 12/12/12 atas perancangan bapak, gua ikut la family gua pi keluar, nak tgok wayang kat MBO malacca mall.. lagipon memang wa suke la tgok wayang tanpe wa keluar duit ni kan,haha.. tapi ape yang sangat menduke citer kan, keadaa malacca mall tu, keadaan MBO tu dah tahap dahnak muflis gua rase..

hari rabu tiket wayang biasenye RM6 je, tapi ni still RM11, macam citer baru keluar plak, padahal dah lame citer tu keluar, tiket nye pulak macam kertas iklan ape, nipis sangat dah ni..

memang, tak macam tiket wayang langsung walaupon seinci
orang pon siket je datang tgok wayang kat situ, better gi GSC kat AEON bandaraye takpon kat DP bandar hilir.. sekuriti pon tak ketat, senang je rasenye nak tgok movie takyah beli tiket, serius,haha.. tapi kesian tu adela, tak sanggup orang nak buat, kot..

p/s: tapi still, tetap cinema paling cantik design, cume kesian location tak strategik

ni gambar dari pakcik google, dulu ye la ramai cenggini, time tu okay best!


xoxo :D


5 comments:

Muar said...

MBO eh free untuk perempuan hari rabu?

akuamir said...

takdelah, mane pulak kau bace ni?

aku HaniAsyira said...

movie dia still banyak tak??

akuamir said...

banyak lagi tapi ta banyak cam wayang kebiasaan :/

misz aisya said...

aku prnh masuk MBO sekali je, tgok Karate Kid.

Aku prefer GSC kat Aeon atau DP. dkt dgn umah, n bnyk bnde boleh shopping. hoho. ;)