Monday, December 31, 2012

penutup blog ku.. *2012??

salam akhir tahun 2012 cucu sekalian.. tuk dah survive tahun 2012 cu, kalau cu tengok filem comedy 2012 zaman atuk dulu ha, atuk dah survive.. sebab takde mende berlaku,, akhirat tu rahsie ALLAH cu, bukan top secret kaum mayan pon..

bulan ni dah genap 2 tahun umur blog ni, nenek cu pon maybe atuk ta kenal lagi, so memandangkan hujung tahun skarang ni, tuk nak buat rumusan ceritera atuk dalam tahun 2012 ni, lagipon senang atuk nak tengok ape yg berlaku dalam setahun ni, tapi certain certain jelah, jangan riak ye cu ye.. mase ni umur tuk masih mude, uhuk uhuk *batuk , baru 18 tahun

layan, zass...

blog ben ashaari blogger otai

pass lesen kerete





mak diserang cancer, alhamdulillah dah sembuh! :)

pengalaman pertame kerje bergaji 

result SPM atuk terbalik, still terbalik, pusingkan 180 darjah dulu cu, malu atuk nak bagitau

Grand hangout 26 April 

fana's birthday 30 april

arwah cikgu bibi meninggal 15 May



comeback to maktab, sambut hari guru 25 May


jadi pelajar yu ai eh gombak 11 Jun

new classmates(some)


program mandi sambil beramal sungai pisang ,10 Jun

tam's family, yg bini die tak masuk gambar, tak suke posing katenye 28 November


pi stadium malaysia menang 2-0 lawan indon, 1 december

holiday di universal studio singapura 3 December

anak kucing mati di terlanggar 26 December
haa,, cukup cukup la kot kan,, besok hari selase tamatlah cerite 2012 insyaaALLAH









9 comments:

3no gr33ny said...

pengalaman byk mendewasakan

CekbOlat-bOlat said...

kau review entry kau satu persatu eh ?? wahhh . oh ya Happy New Year kawan :)

akuamir said...

done 2012, azam tahun baru survive 2013 pulak, kui kui

aku HaniAsyira said...

ada yg best n tak best kan. nak start 2013 lak ni hah..

Hanamiko Sakura said...

hah! dah tau dah result dia.. hoho

Rashidah Mohd Dayaon (: said...

yu ai eh? haha k.

محمد رازيق said...

wah. susunatur kenangan 2012. btw slamat tahun baru 2013 bro.

Cik Nur said...

semuanya tggal kenangankan..
apapun..selamat tahun baru...

TiranaAduka said...

nice.