Monday, March 14, 2011

TORRENTS,, GOOD OR NOT??!!

Think of new movie,, wanna free movie,, 8/10 people will think of torrent... ceh,, bajet ''nyeeeeeewwww''..
*suppose to be ''nya'' lah..* with increasingly sophisticated technology today,, many people abusing the technology,, such as download a movie without a permision..

baru tadi ade orang tanye aku,, camne na download movie ha?? yeah,, baru diperkenalkan dengan torrent,,haha.. mmber2 aku pown join dan aktif dalam mendownload bende2 nie sume,, aku nie semenjak 2 menjak nie je ta aktif,, cter2 yang dah lame je aku cari.. tapi sbenarnye ta elok lah download2 haram nie.. camne na maju industri perfileman dunie nie klo sume orang asek curi2 je??

bler aku g wayang,, ade gak mmber cakap,, alah cter2 ompteh nie bole download,, lah,, watdehelmet,, jangan mara lak,,,haha.. betul lah ue dye cakap,, tapi certain cter klo tgok wayang lagi syok,, nak2 yang filem aksi,, mmg layan arh.. macam hikayat merong mahawangsa?? hurm,, fazirul cakap cter nie best gler macam hollywood,, aku rase rabu t macam na g tgok cter nie..


berbalik kpade torrents,, bende nie dah le melembabkan tenet,, virus leh serang,, bla bla bla bla....... lagi bek koang tengok wayang lah dari download2 nie,, klo download cter baru,, blur plak ue gambar nye,, dah nyesal aku tunggu 2 hari kot mase ue,,hahah..


huh,, baju promote torrents pown ade??
so,, korang still na main torrents ke?? puff.. =,=


2 comments:

muarHARDskowL said...

torrents tu ap ke pebende ?

xtwu doe

akuamir said...

lah yeke???????!!!
mcm system tok download movie2 lah, macam tempat download movie,, dye macam satu bende,, lbeh kurang cam ''lime wire'' taw?? klo lime wire tok download lagu..