Friday, March 18, 2011

TANAK POTONG RAMBUT LA..

Dah seminggu cuti,, aku target tanak potong,, skali dah last2 nie baru mak aku tegor,,


''rambut ue bler na potong?? tebal!! chet!!,,'' kate mak..




haish,, rambut aku bukan panjang mane pown,, tepi baru jinak2 na cecah telinge pown.. yang depan baru je aku napak hujung rambut kat depan mate,,dah disuruh(dipakse potong)..


''nasib baik mak nie mak,, klo bukan mak nie mak,, msti mak ta soh potong an??!!''..


 tapi tanak ah,, aku ckap nati mmber guntingkan kat hostel,, free lagi... then makku report kat ayah..



''bang,, tgok lah ue anak kite,, rambut da tebal,, katenye nak jadi alley cat'',,




 pergh,, bler ayah aku da cakap,, alamatnye ZASS lah rambut.. tapi buat mase skunk masih ta potong,, sume busy,,hahah.. aku bukan ape,, aku tidak suke kedai gunting rambut aku,, sumpa jadi pelik,, kang aku takot tengok cermin.. ini serius!! lepas 2 minggu baru aku rase back to normal,,hah..

korang memasing ade pendapat sndri tntang rambut,, klo anda lelaki,, anda lebih memahami aku.. ah kpale aku skati aku lah.. walaupown korang kata

''haish,, rambut dah le ta semart,, lagi mahu becerite,,'' biar ah..

AYAM betul!!!

p/s: maap mak,, abah


4 comments:

muarHARDskowL said...

lagu kau ,,saat ku mencintaimu :) macam pernah ada kat blog aku ..

aku suka ayat mak ,,katenye nak jadi alley cats ..haha :))

muarHARDskowL said...

*mak kao ..salah taip .. sorry

akuamir said...

oh,, ckap mcm mak kite,,hahah,,
ta taw na letak lagu pe.. :)

muarHARDskowL said...

bukan mak kite ...mak kao ..