Saturday, December 25, 2010

hate packing stuff!! sambut cristmes?



eh,, sbenarnye aku bukan malas,,, aku cume... cume...



           Salam terakhir tok tahun nie,, bhhaha,, besok dah balik,, mesti ta hadap lah bende alah nie,, dan bende paling penting na kene buat,, huh... Packing barang2 tok staun,,haha.. shia,, penat ahh.. aku pown last2 minit baru nak siapkan sume..

malas nak cter la pasal packing2 nie sume.. tol ke arnie cristmas?? haha,, aku mane la amek port2 bende alah nie,, aku tau bulan disember je,, tapi aku tanye mmber aku,, nie jawabnye..




hahahaha,, yg aku ta bole bla,, mengikut kalender georgia,, nie la mmber paling banyak mengarot,,bhahaha...
amek ko,, hot la ko pas nie,,haha.. jangan mare ye.. aku nasihat tayah la sambut bende2 alah mengarut ue,,haha.. dorang yg dapat adiah arnie,, sebenarnye bukan sebab cristmas,, sebab PMR dorang,,haha.. tol lah an.. ??



mengikut statistic terkini,, 86 org straitA's,, 17 org 7A 1B,, pelajar2 1st batch yg amek PMR kat MRSM Alor Gajah,, peh,, oke la ue kot,, bak kate org bio,, pioneer ea,, camne eje dye,,hehe... napaknye kureng la junior form 4 tawon depan,, adess..and aku pulak ngan korang yg bace kot,, pulak yg jadi form 5 amek pekse next year,, (lek luuh,, sap kok lu kate dak AG la) good luck!! good luck packing barang gak!! sok pakai baju ape??!!



21 comments:

BudakZamanSekarang said...

aku pkai baju skola la ..

akuamir said...

eh,, terkejut aku,, pkerkan sape la nie,, ngan gambr kau,,haha..
kk,, baju batik aku pown da koyak seyh.

BudakZamanSekarang said...

baju batik aku org pnjam xpulang ..haha ,sbr je laa

akuamir said...

pergh2,, jahat tol senior,,bhahhaa
baju batik aku koyak masuk mesin,,
beli mahal,,bhhaha

BudakZamanSekarang said...

ad org tu pnjam nk wt jamuan kot ..aku un lupa ..dia xpulang smpai skrg ..hmm ,,aku da tade bje batik la..

akuamir said...

pergh2,, ko lupe ke sape pinjam??
atau ta brani minta??
eh,, takkan la ek..

BudakZamanSekarang said...

malas nak mintak ..haha ..biar la dia ..aku takut lao aku mnx dia terasa hati ..xnk laa cm ue ..halal je laa ,,aku pn bkn gne sgt bju batik ..

akuamir said...

pergh,, baik kasi aku laa..
kan dah blaja soft skill,, kene brani minta hak kite,,haha...

and mahal la baju ue,, sian mak kawoo

BudakZamanSekarang said...

aku tak beli la..mak cik dobi kasi ..tu pasal aku wt bdoh jerk ...haha :D

adja shafinaz said...

ouh . aku baru sekali komen ea ? nak komen banyakbanyakbanyak lahh. hha . *sengal . setahu aku, dosa wish hari n**** tuh . kite kann org islm, taya amek tau punn takpe kott . btw, selamat baliikk MAKTAB ! hha .

akuamir said...

budak skunk> haha,, patut r,, baek nau makcik dobi kat pompwan,, bole plak bg2 gitu je,, isk2..

adja> ha,, taw pown,, aku na komen blog ko,, tapi tade tmpat komen pulakk,,haha.. mane ade wish,, saje2 guraw mmber aku ue..haha

adja shafinaz said...

hha . saje tak nak letak . nnti menimbun komen karang .*pasan . hha .

BudakaZamanSekarang said...

aku kan akak dobi ..lupa ke?haha

akuamir said...

adja> ececececyhh.. tapi blog na soh aku private kan,,haha..
tapi semart r blog kau..

BZS> eh eh?? mmg na jage dobi ke kak??haha

BudakZamanSekarang said...

aku kan ALK ..lupa ke?mmg aku jaga dobi :(

akuamir said...

oh,, ha'ah la,, oh ko pemegang dobi la nie,, ececeyh,, lek minta baju lbeh kat kau,,haha

BudakZamanSekarang said...

ley plak ..kao ngat aku jual baju kt dobi ke ha?

adja shafinaz said...

grrr . hhha . smart ea ? ni sume kawan kau ar punye keje . puji die . jgn puji aku . hha . mls la nk keco2.nnti org bce, malu . *tk msl .hha

akuamir said...

BZS> haha,, bis sesedap je korang dapat baju kat dobi..

adja> eh,, dye ke yg edit blog ko hah??haha tanye nie,, dont worry,, aku da biase keep2 secret la,,haha

adja shafinaz said...

tak tak . die ckp buat gitu gini , aku ikut je lahh . hasilnye, tu ha . dulu sememeh je blog aku tuh . hha . cehcehh . secret ape lg ko smpan ha ? bg tau aku lahh . hha

akuamir said...

ngee,, bole pulak tanye,, klo camue aku ta simpan lah,,haha..
ko klo masuk blog nie,, prasan tak kat belah bawah ade chatbox macam dekat FB,, bukak la kat situ,, ;)