Wednesday, December 22, 2010

kapel!! kenape pegang2??

saje je pic nie,, maybe dye pimpim orang bute kot,, jangan fitnah,,hehe
Salam muhibah salam satu Malaysia,, rase macam lame ta menaip kat sini,, tapi tibe2 rase tergerak hati nie na bekongsi pasal ''COUPLE'',, mustahil lah klo ade yang bace entri nie ta taw ape itu couple yang aku maksudkan.. bukan sepasang kasut,, bukan sepasang anting2,, tapi 2 org yang syok bencinte dok bertenggek kat mane2 na dating..


tengok gambar atas nie,, macam innocent je ek,,haha.. na citer nie,, aku budak skola lagi kan,, macam2 jenis kapel dah aku jumpe,, tapi bg aku,, bler diri atas name kapel,, jangan lah buat alasan nak pegang2 pulak,, aku bukan main2,, dalam hidup aku nie,, dah 3 pasangan kapel yang aku taw dah ROSAK,, sedihnye dorang sebaye aku,, satu kelas dengan aku lagi.. tapi,, kenape perempuan nie,, yang dlu aku tabik sebab ta menggedik kat laki,, akhirnya biarkan laki dapat ape yg dye nak??? ha??!! nie kesah benar!! dan 3 3 orang gurl yang rosak ue,, sume pandai dan 8A dalam PMR!! jangan main,, bukan takat tangan,, satu badan dah dipegang,, kuajjak tol..

hai kaum hawa,, klo laki(aku pown laki) dah mule dapat pegang tangan,, dye akan mintak lebeh,, ke masih ade kapel yang berteraskan study same2 ek?? alasan je kot.. hurm,, yang ko yang sedang kapel -ing ue mesti panas bace nie an?? haha,, lek luuh,, sap kok lu(kate dak AG)..

harap 3 pasangan kapel ue bace entri nie,, saje buat ko berfikir..

ape berlaku dalam pic nie?? think think think!!

7 comments:

inipaencomot said...

skang da jadi budaya kan kapel pegang sana sini
kesian rakyat islam kt malaysia ni
haish ~

akuamir said...

ha'ah,, kat skola pown ade,, klo kluar g bandar mmg ta terkate la..

Anonymous said...

hell

akuamir said...

heaven:)

BudakZamanSekarang said...

nie post 18 taon ke atas atau 16 taon ke atas?? ..haha

akuamir said...

hehehe,, open blog keyh,,
rasenye ko dah bole pikir elok ta elok,,haha

BudakZamanSekarang said...

ok..haha