Wednesday, March 21, 2012

result SPM ku terbalik??

tadi mulekan ngan langkah seribu,, kanan ke kiri memang aku ta pasti,, pergi memandu ke maktab rendah sains mara alor gajah,, ramai suda happy.. orang 1st aku tanye results, kawan baik aku, pedot dapat straight 9A,,  bertape terharunya..


pedot, aku, hariz
yang misteri tuh,, aku r.. mane boleh dedah identiti snang senang kan,,haha..

then dengan hati tak tenang, gi amek result,, nie yang aku dapat


aku dapat sembilan??
aku dapat 9??


aku macam,, aku macam.. macamm... eh,, ade 3 B?? oke,, sile rotate,,
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


cis dan cis,,
cis dan cis

pe pe pon, syukur alhamdulillah,, tapi manusie mmg slalu tak puas hati dengan ape yang dimiliki,, kalau dah straight,, ngadu pulak,, knapelah tak straight A plus..


p/s: ape bole buat??

38 comments:

aku HaniAsyira said...

wahhh,, hebat2.. teruskan usaha yea.. =)

Rapunzel Cikilolo said...

sama macam aku dulu. hehehe

Shida Irni said...

Tahniah amer :D
Btw, aku kenal kau. Result aku ? Segan. FULLSTOP

Lynn Damya said...

kahkahkahkahkah...serius aku baru tahu hari ni yang kau ni rupa-rupanya 18 tahun ! cis, aku igt dh 20-an..hahahaha btw, tahniah..oklah tu kan...(n_n) hehe

Lynn Damya said...

eh astagfirullah hal azim~~~~ maaf, maaf..salah bloggg !!! hadui..confused blog ni dgn blog minda kronik sbb dua2 nama Amir kan..halamak, sorry~~ sebab tu lah bahasa agak kasar tadi, huhu sory2.. :p adoi segan sudah..btw, congratez ye..hihi

reenapple said...

wah.. congrat.. =)

smilenajah93 said...

ok what !! xyah risolahh !! insyaAllah boleh bjaya laagi :)

Hanamiko Sakura said...

taniah!!!

Tiramisu Fatiema said...

Tahniah..all d best..eh sama result ngan my cousin..

Masz Sidek said...

wah tahniah... syukur alhamdulillah...
semoga berjaya di puncak menara gading pula lepas ni yer....

maszull said...

assalamualaikum...tahniah atas kejayaan itu ye...:)

AsH ShiKaNo said...

pergh.. da orait ok elok da tuh... congrates eh.. cume ak up ckit dri ko.hahaha

MuaR said...

kalau dapat straight A+ tak dapat overseas ,tanya kenapa aku tak dapat ? manusia ..biasalahh~

Siti Hajar Noh said...

usaha tngga kjayaan...cehhh.. haha result sme ngn aq

Cik Aini Lavender's said...

syukur alhamdulillah...tahniah ye atuk :)

Cik Nur said...

alhamdulillah..!Tahniah Amirr..!

^_^ Zaza Nur Iman said...

waaaa..tahniah amirhariri :)

Nurul Aisyah said...

Alhamdulillah..oklah tuh!!!
ada org cde A langsung!!

pandai juga Amir ni :)

tahniah yer :))

Teenager Housemaid said...

wahh..amir!
congratulation!!
baguslah ni result ni!
moga berjaya..:DD

faizah husna said...

congrats... :)
gudluck in future..^^

Yana Libra said...

tahniah ye~ :)

❖ FS ❖ said...

TAHNIAH TAHNIAH ! Terbaik dah result tuuuu .

biela bell said...

betul..bersyukurlah apa yg kita dpat :D
tahniah :)

CekbOlat-bOlat said...

k.. aku jeles..

jieha said...

congrats!!! alhmdulillah :)

Princess Nusy said...

Wow! Congratz..hehe..brsyukurlah dgn ape yg dpt..jauhh lagi prjalanan.. =) all the best! nk apply kat mane pasni?

KaK LimAh Si SupiR said...

yuhhuuuuu..huhuhu..lame sguh dh kaklimah xdtg sini..ok r tuu result tuuu..nt blh bwat lg bek mase kt u ^_^

widiea azira said...

okey letew wey. .dari aku dulu x sebijik je A..haha

eva said...

wow hebat tu.. alhamdulillah.. tahniah yer.. hehe

Mishter Izwän said...

tahniah amir. bersyukur dengan apa yang ada. itu pun da cukup memadaiiii . . . usaha lagiii

cik wanie Lovela (CWL) said...

penuh pengertian ni

anismelon said...

tahniah..pandai..gudluck dimase hadapan..amin..:)

Ash said...

Relax,y pntg poket tebal in da future,kah3

KaK LimAh Si SupiR said...

mane amir p?

Nana said...

ok la tu..matrik pun lepas..huhu

Maii said...

tahniah. nak hadiah?

dear yayah said...

untunglaaa... hehe Alhamdulillah..

Anonymous said...

Today is documentation poorly, isn't it?