Saturday, March 10, 2012

pic post more term??

rase dye tersilap info mane tah dye cekau,, takde dengar tempat lain pon kate bulan april kan kan??

* * * * * * * * * *
harinie aku just buat picture post more term jelah.. pkol 9 nieh da start keje,, so baik aku tepek siket gambar kat opis aku... eh,, takde opis pong..


nie tempat aku niage,, ceh macam aku punye,haha.. oke mase nieh mmg kurang orang

aku pandu ini ke tempat kereje setiap hari,, cool rase macam dah success dalam hidup tetibe,,haha



stok baru sampai,, bende macam nie lah yang buat sakit pinggang sampai 2 hari mase 1st day tuh.. =_=




blakang tuh dah foodcourt yang aku pon taktau ape rasa village nye??haha oh ,, mmg ade macam village sket blakang tuh




pple besau pon sebelah jepppp,,,!! bos pon rajin belanje,, donat nieh pon dye dah blanje sorang due biji tuhh!



nie yang aku suke surau mydin.. luas, sejuk,, ramai orang,, .. ta pernah aku jumpe surau kat supermarket se best nieh




tangan sejuk kalau na buat closing,, mmg cuak kalau short kene bayau, =_= ta paham ta?

tapi aku rase untung laa aku kerje sini,, bos pon baik ngan pekerje, bole gelak sesame, bole blanje blanje plakk.. jumpe pon yo wassap wassap.. oke, tak.. wassap tuh tipu je





p/s: k ahhh,,, alarm dah berbunyi,, malam kang aku test curi mase blogwalking blog korang,, :)

37 comments:

gdsbnga said...

macam familiar jeee dengan tempat niiii .


mydin mitc ke ? hehehe

biela bell said...

kalau boleh ngam boss tu dah kira bahagia la keje..haha

Siti Hajar Noh said...

pergh...bergayalah ko gi kerja pkai saga. haha.. kagum aq

O CIKTEDDY said...

wah3..untunglah..kui3

Ash said...

Den da xd mud na kje,kje sekejap je kt shell,then tnm anggur,mmg sronok tnm anggur ne

aku HaniAsyira said...

keje oh keje..

jadi pekerja contoh yea..haha =)

Lynn Damya said...

hahaha, sempat lg u dy amek pic kann, hihi..btw semoga success dan bertambah success ! (n_n)

nadyaz alias'94 said...

kerja..jgn nk bergambo jeee

Nurul Aisyah said...

hehe...wah best pulak tgk...hehehe

Harap awk happt lah yer...lau dpt gaji, belanja saya...hahaha :P

Nurul Aisyah said...

llalala....semua org makin bz time cuti sk...hohoho

Nurul Aisyah said...

saya pun nak masuk bloglist :P

Shida Irni said...

Besau nye kereta kau bawak, berani, bagus mer :)

ekabukanmakcikkau. said...

cewah gambar pon blur semacam je nak tunjuk yang surau tu sejuk hahaha

akuamir said...

yup, kat mydin mitc, eh surau tuh gambar dye mmg camtuh maybe pasal camera basah sket lepas amek air solat kot,

Teenager Housemaid said...

bagus n untung tu.>:D

^_^ Zaza Nur Iman said...

wah amir..untungnya :)

AsH ShiKaNo said...

kerja smpat ag snap pic.. dasat2..haha

Yana Libra said...

laaa, kat mydin ke?? baru pergi ptg tadi..hehe~

Cik Aini Lavender's said...

wah...dh wat entry ttg tmp kj lah..ai like!
kj ari2 jumpa org ramai mesti x boring kan,bleh tgk gelagat org..rs cam best je.

xdelah asyik nengok muka boss je kan =p

Mia Adriana said...

mcm best je keje tu..

akuamir said...

YEKE YANA DATANG MYDIN??TA NAMPAK PONG,,

Syuhada said...

novel free 1! :P

Syuhada said...

novel free 1! :P

M Fizan said...

haha.. untung lar.. cari pengalaman ..mahal harganya tu :))

Cik Nur said...

Amboi bestnya tempat keja dia. sambil keja boleh cuci mata nih..hihihi

STPM cik nur okay..hahahaha

widiea azira said...

ade sale tak. .

Yana Libra said...

saya ni jenis jalan tak tgk orang sangat..hehe~

amir kalau nampak saya pun bukan kenal pun kan~ :p

semalam teman mak beli brg2 dapur sikit may mydin tu..kalau tau amir keje situ leh sekodeng :p

dear yayah said...

surau best.. sume best.. ahaha

Arina Shamsul said...

wah..beruntungnya..hehe.ok kerja baik2 ye mir :)

chemay said...

nanti nak pergi ofis amir la..
then belanja chemay big apple tuh pulak k?
hehe
:P

HeNRieTTa JoSe said...

tahniah....selamat menjalankan tugas...

Tiramisu Fatiema said...

selamat bekerja..okla..tempat keje best..baru happy keje..

Hanamiko Sakura said...

yo wassup!! =P haha.. main2 je... keje elok2 ^^

SnowladieS said...

cashier ke?? kat mane ni??

btw saya tag awk kt link ni http://applewhitev.blogspot.com/2012/03/bcr-kontest-2-how-i-met-bcr.html

do read it. Thankyou. :)

CekbOlat-bOlat said...

pergi kje naik kete ? kau bwak ke,ayah kau hntar?

harharhar XD

p/s: sila consored no plat (-_-)

reenapple said...

alololololololo... bestnya kerja. =)

anismelon said...

keje gak akhirnye..huuu..keje leklok ye..jgn malas malas