Tuesday, March 6, 2012

SPM kluar bulan 4??

huuu,, aku tanye dak gurl tuh,, kau sedar tak aku tertinggal solat jumaat?? dye kate 'tu aku pelik,, budak nie tak pegi solat ke??'' haha.. kes takut memperkecilkan hatiku la nie..

* * * * * * * * * *
sape kat sini yang tengah tunggu keputusan SPM? memandangkan aku sorang je kat rumah skunk,, aku jelah yang tunggu kan,, oke,, kau imagine kau tgah tunggu kputusan lah kan,, habis results kluar biler? satu malaysia cakap 22 mac.. tetibe korang dapat brite dalam FB mengatekan....... jeng jeng jeng





tetibe wartawan datang 



hartawan : ape perasaan encik apebile mendapat berite ini?


anda : ala,, tak perlulah berencik encik,, panggil abang cukup..


hartawan : ..........


anda : ...


p/s: kalau korang nak percaye ke tak nieh?? kalau dye menipu mmg ta bole jadi saksi sampai bebile aku rase,, kes berat nieh,,harharhar.. gune name 'ayah' lagi..

32 comments:

AMALINA YA'AKUB said...

betul ka klau serius bulan sy la org pling bhgia di dunia.. yahuuuuuuuuuuu....

promote : jom join segmen sy dgn bff saya..http://lavender498032.blogspot.com/2006/03/segmen-amalina-yaakub-dan-rayha-rozi-ay.html

aku HaniAsyira said...

lambat macam mana pun keluar jugak.. terimalah hakikat.. hahaha...

Muhammad Are Zip said...

larh kes buang bayi larh ni patot larh=="

Cik Nur said...

Lambat ek...esok STPM...bedebar..!

^_^ Zaza Nur Iman said...

apa pun goodluck :)

ace said...

semoga mendapat result yg cemerlang gemilang dan terbilang.

ME,AWATIFHASHIM said...

hopefully result tak keluar..haha lagi bagus,,cuak kot!!!!!!!

3no gr33ny said...

seandainya tuan hamba sudah mencuba sehabis baik..maka berpuas hatilah dengan apa jua pon keputusan yang tuan hamba akan dapat nanti..jangan cepat kecewa dan putus asa kerana SPM bukan penentu segala =)

HeNRieTTa JoSe said...

Dh lamer xtunggu result spm....

Psss....xde laggar mna mna syarat pown....

Ash said...

Kwn ak pon ad ckp bulan 4,sbb pru,ak da letih menunggu,haha

dear yayah said...

ttbe lak nk join rse cuak skali :)

Rapunzel Cikilolo said...

pilihan raya bulan 6 kot...

Cik Aini Lavender's said...

kenapa kalo bln 3 ke bln 4 ke?
berdebar lah tu =p

haishh..dh lama tinggal,rs tingin lak nk rs tggu saat berdebar2 nih..hehehe

chemay said...

alaaa.
result kuar bile ni??
kite dah debar2 dah nak amek result nie tauuu,,
harharhar~
:P

rindu kaa?
ehekkk.
terharuuu
:P

Yana Libra said...

hehe..good luck~ :)

akuamir said...

hamboi,, chemay,, memerli,, macam dye pulok tunggu result,,hahaha

Tiramisu Fatiema said...

gud luck...ok..menghitung hari lah nie..hehe..doa bebanyak

Masz Sidek said...

good luck... doa yg terbaik...

Shida Irni said...

Senang tak payah keluar la result tuu

*menyampah aku -.-

nadyaz alias'94 said...

wey..amirr..ak xtaw nk kate ape..gulp..mcm bt0l..mcm x..

Syuhada said...

lambat pon best pe...leh ready..:P
anyway..gudluck ye nnti :)

Nurul Aisyah said...

errkk...saya pun x tau lah nak percaya ke x...hohoh

ok ni dia kesah accident saya

http://tiniersakura.blogspot.com/2012/03/saya-pernah-accident-kereta-laaaa.html

Siti Hajar Noh said...

okeh..ringkas dan padat. haha

Amyra Azhar said...

gila ah. 22 hr bulan pun jenuh nak tunggu. buat debar hati den je, penat kot. hehe

akuamir said...

harhar,, memandangkan ku tengah bekerje,, tak merase debar sangat tunggu result tuh.. tapi tanx la yang mendoakan kejayaan 10A+ tuh,, aku klo ta dapat 10, 9 pon cukup la.

CekbOlat-bOlat said...

wei,kluar bln ni ke bln 4? jgn bgi aku kompius,klau kmpius aku akan buat tapir khilangan anak.. haishh..

p/s: ha'ah zack zuhairy blogger top.. asl? kau suke die eh? ecececeh

reenapple said...

hahaha.. good luck la.. zaman aku dah lama berlalu.. hehehe.

t result kuar gtau ah.. =D

Mia Adriana said...

haha bila2 pun result tu kuar sabar je lah menunggu..

Sally Yatiey said...

Tak sabar tunggu result SPM keluar :D

AsH ShiKaNo said...

zaman tggu result spm da berlalu,. hoho , all d best la amir..

akuamir said...

rase nye tipu je tuhhh,, betul betul takde fakta lain cakapa bulan 4 kluau,,haha,, tapi apsal gune name bapak keh?? =_=

jieha said...

kalau tak kuar result tu kan lagi bagus . hee . gerun nyee nak ambik result . hee