Wednesday, April 18, 2012

habuk,, fuuuuuuuu

terima lah 'kasih' yang wish macam macam  ^_^

* * * * * * * * * *

habis bah kontrak ku bersama catch news 2,, slame sbulan stengah,, akhirnya aku meng-update blog dan tiup habuk di sini,, huuuuhhhhhh *tiup

hayyo,, banyak habuk ini blog


setiap perbuatan,, pasti ade pembalasan,, setiap pertemuan, pasti ade perpisahan.. setiap kali bajet pantun,, mesti tak jadi pantun.. =_=


makan malam ngan crew catch news 2,, after closing at 12:00 a.m.

oke,, skunk aku tak pker ape,, juz nak tiup habuk blog,, dah janggal nak berkecimpung dalam arena blog nieh.. ^^_

p/s: lagi stengah jam real madrid vs bayern munich


16 comments:

aku HaniAsyira said...

mestilah ingat akan diru mu lagi bro.. hahahaha.. tidak ku buang lai daripada blog listku.. kih2...

selamat kembali... banyak tak habuk?? tebal mana??

Hanamiko Sakura said...

uii, dah lama menghilang ni.. heish2.. semua dah rindu ni.. hehehe.. tiup habuk tu, jangan tak tiup.. fuhhh!!

Cik Nur said...

ooo..kiranya lepas ni aktif berblog balik eyh..?
cayalah amir...!
selamat kembali.. :)

Nurul Aisyah said...

alaaaa...selalu2 lah update blog...rindunya :3

dear yayah said...

samela, jrg nk update blog,, skali bila update 2 3 entri terus.. aha

Siti Hajar Noh said...

haaaaacooommm!!! blog ko buat aq bersin..haha

Mishter Izwän said...

ptut la long time no see kan .

jap lagi chealsea vs barcelona,

ko mane 1.?

Mishter Izwän said...

geng, aku boleh ajar ko, tp aku tak ajr ko 100%, aku just ko bg guideline, kalau ko tak pham ko tnye aku, nnti kaw IM la kat fb aku .

sblm tuh ko kene usehe cari fb aku dulu . . .hahaha

Warna Warni Kehidupan said...

selamat kembali kedunia blogging.. :)

AsH ShiKaNo said...

tiup habuk slow2 ckit k.. berjangkit kt blog aku gak..haha

reslt ak lebih 2 bijik A je dri ko..hehehe.. ko mntak mane?

Keretapi said...

haaaaaaai. heh heh heh. tahniah untuk result spm kau jugak, pastu aku nak pegi baca post kau yang lain ni. jeng jeng jeng. kbai

zaza iman said...

wah, kemana amir pergi..hihi

Cik Aini Lavender's said...

wahh...lamanya atuk x jenguk2 muka,skrg br timbul blk =p
haishh...
qendu kat atuk tua ni.hahaha

eva said...

ololo baru nak updater yer. hehe

Teenager Housemaid said...

lama gak tak singgah sini..hehehehe

cik wanie Lovela (CWL) said...

sy fokus makanan tu ja bai