Wednesday, November 28, 2012

tanpamu apa jadinya akuu~?

hai assalamualaikum..

haa!! yang tajuk post tu lirik lagu tu lah,, ah takkan tak tahu.. yeke? tipu lah.. tajuk nye "guruku tersayang" search lah kat youtube..

so memandangkan aku ade masalah kalau nak ingat balik name semue cikgu yang pernah ajar aku suatu mase dulu, jadi aku tertere kan name name cikgu, senang nak recall biler dah tue nanti.. okay, yang penting cikgu time form 5 lah.. :D

dengan segale hormat, dipersilekan..

1st--> cikgu norlia,... cikgu BM


aiseyh, ni je gambar beliau yg terbaik aku dapat cari,hahah.. k tipu -_-..  k berdasarkan gambar tu dah tau dah macamane orang nye kan.. so tak perlu aku citer.. paling best bile aku diperli depan cikgu atau kawan yg lain, me gustaa ;}

2nd--> cikgu siti munirah.. cikgu BI


beliau ajar dari form 4, 2 tahun ajar aku tapi aku takleh lah,haha.. paling best kalau die bercerite kisah lampau die dalam kelas

3rd--> ustazah rosita, cikgu PI


ramai ajar PI time aku form 5 senanye, tapi ni lah yang asal... paling feeveret bile tak dapat jawap soalan beliau, kene salin nota kat buku teks, hantar sebelom tengah hari.. the fish that i just heard?

4th--> cikgu nur ashikin amir, cikgu sejarah



penat gua search gambar cikgu ni, gambar anak homeroom die je yang keluar, anak homeroom pon jadilah kan.. :p syok biler die marah serius campur lawak same banyak.. konpius aku

5th--> cikgu samirah, cikgu math


ha,, tu gambar dari university of auckland, australia,  aku syak beliau ade dalam gambar, tak silap cikgu ni ade menang anugerah tau.. senyuman paling manis... , me gusta.. best part die jerit marah kat ami, patu senyum balik, haha..

6th--> cikgu meor, cikgu add math

gambar real

yang ini gua eksaited keluar pulak gua search,haha.. tapi ni sure gambar zaman nakal beliau, rambut panjang.. aku rase, die ni memang genius dan gamers tahap gaban.. takde game die tak pernah  main.. best part ajar add math paling simple smpai org susa tangkap.. :p

7th--> cikgu zuliana, cikgu BIO



okay yang ni aku takut, :p jiwe aku macam tak berape nak sebati ngan bio, skali mase aku class rep, ade lah buat kesilapan sampai die marah sangat.. :( best scene ayat die aku takleh lupe "awak ni memang tak suke saye ea? memang tak suke saye ajar kelas awak ea?! dah pandai sangat?!" oke lebih kurang macam tu tapi banyak lagi aku kene marah takpelah buang yang keruh,, paling sedih mase tu befday die, dengan die dah panas hati, die tinggalkan kami , hempas pintu lab.. ya ALLAH saje tahu camne luruh jantung aku sekejap..

8th--> cikgu zazali ,, cikgu kimia

ini carlos tevez tapi memandangkan depa ade macam serupe, same kan jelah
papa homeroom kami.. homeroom tiri.. baik dalaman.. memori nye kalau beliau start ceramah, hentikan lah impian nak cepat habis.. 2md best scene, time cikgu halau TAP dari kelas kimia dulu, wuu garang. aww

9th--> cikgu zuhairi, cikgu fizik



cikgu ni paling lawak habis sakit perut la aku gelak dalam kelas,haha.. mangse biasenye ami, fatini, oty, woksnop, acup, joli, hahaha.. best time beliau berlakon ajar gune tablet, yg masuk rakaman tu, dengan muke serius nye, speaking BI,haha.. nice job..

thank you teacher! :)

xoxo ;D

5 comments:

aku HaniAsyira said...

lagu tu taw!! wah2, bukan main gambar cikgu2 dia..

Cik Nur said...

tanpa mereka siapalah kitakan..

Rapunzeel Cikilolo said...

waa bestnye ade gambar cikgu jd kenangan...

akuamir said...

gambar cikgu la sangat, 2 je gambar betul,kehkeh

aku HaniAsyira said...

bce sekali lagi tajuk ni asyik berlegar2 je lagu tu.. aishh