Wednesday, November 28, 2012

not hachiko.. ?

here,, listen..
dear mood, please be nice.. :D

dimulakan dengan bismillah..

taktau ape status kucing ni jiran depan punye, oh ya dulu mase form 2 aku tusyen ngan jiran aku tu,, aku tusyen math ngan BI ngan seorang doktor,hohoh.. mereke ni ade sekeluarge kucing hitam, tapi dok luar rumah la, memang waktu aku tengah fokus tusyen, depa dok MEOW MEOW kat luar.. but still,, a better love story than twilight..

kucing depa ni penakut kat orang, suare kuat, tapi memang takleh dekat..

tapi semenjak dah beberape bulan ni, jiran tu selalu takde jeh kat rumah, agaknye lapar sangat, bapak aku yang sare makan minum si hitam ni.. nak panggil hiTAM takut juga nanti Hazirah terkenang kenang TAM yg pemanje tu yg dah pergii, :'( , still a better love story than twilight, again.. 


ha, yang ni tak termasuk kejantanan die.. maksud aku jantan die lah.. this is so black you don't know whether it is a boy or girl? :p sorry cats..

ni sume ni penakut tapi bab nak makan sampai masuk rumah, haha.. tapi dah selalu bagi makan ni, anak die yang super black, (yg takde tompok putih) tu dah berani ngan orang.. si jantan pon memang berani habis dah.. siap boleh tidur atas sofa, 'like a boss' sekarang.. 

okay, yg ni kucing google :3
tapi hebaknye kucing2 ni tak takut air kot, rajin ayah aku mandikan diam je,hahah.. okay, aku jadual kucing kucing ni macam ni,, pagi petang tuan die takde, so tengah hari petang datang amek makanan kat rumah aku, pagi malam amek makanan kat rumah tuan die.. surely family ni macam ade 2 syarikat la nak uruskan, konon.. sehingge menimbulkan iri hati pade kucing jiran sebelah menyebelah yg lain,, sampai gaduh ngan kucing 'like a boss' tu.. nak dijadikan post, bersepah la bulu kucingku* ni kene belasah kat laman depan.. 
*sejak bile kucing aku.. 

kucing jiran sebelah menyebelah yg gangsta pon suke lepak tidur depan rumah ku, "go home cat, you're drunk"
sejak peristiwe hitam itu, si 'like a boss' dah letih sangat badan die.. makan taknak, minum taknak. jangan kate whiskers , bagi ikan goreng pon makan siket je, jangan kate air paip, nanti die kate "not my taste", air susu pon die minum siket je.. this is so sod sad.. kalau anak beranak die, dengan rakus rangup kerak whiskers tu die makan, :D

krup, krap, krup, krap
atau mungkin 'like a boss' cukup kenyang apabila melihat his own family cukup makan.. this is so gentleman,, a better love story than twilight.. perhaps.. 

so, here's lies the pics of 'like a boss' yg tak masuk masuk dari tadi..

opps, sorry guys, die ni takleh duduk diam,, k, i cube try next time..


hohemgi, hohemgi, he go wild.. please please, can i take your pict please


cat, you made me mad right now, o.O

"what? ya gat probleem?" said the cat
hahaha,, no offence, sorry cats.. the comeback of TAM..

disudahi dengan
*xoxo :D

5 comments:

Rapunzeel Cikilolo said...

hitam sekeluarga ke? hehe

Siti Hajar Noh said...

tolong..ade keganasan terhadap kucing dkat sni....haha.
diakhiri dgn xoxo jugak... ==,

CekbOlat-bOlat said...

yang hitam itu memikat .
entah kenapa aku baca aku syg dkat keluarga hitam ni . hehehh .

ade sekor tu aku perasan macam pakai kot . sebab ade tmpok putih dekat leher .

akuamir said...

hahaha,, saje jeh akhiri macam tu, lisa la ni ajar,haha..

@cekbolat.. feh memang machoo lah kalau anak kucing pakai kot,haha

aku HaniAsyira said...

adik beradik hitam.. "like a boss" sgt kan