Wednesday, November 28, 2012

malaysia menang lawan laos, potong?

alhamdulillah, tahniah buat pemain pemain malaysia, pihak TV1, ESPN HD dan semue krew krew yang terlibat dalam kejayaan pemain bolasepak Malaysia yang menang 4-1 menentang laos tadi..


goal pertame Malaysia freekick memang cantik dari safiq rahim, pemain yang pernah goal freekick lawan liverpool mase tu, nice nice.. satu kebanggaan yang boleh diceritekan pade anak cucu nanti..

yang epic nye, lepas game habis, jadi trend dalam twitter pasal potong memotong, isk isk isk.. lebih rela aku terbace kutukan kepade raja gopal dari cerite karut marut ni,hahah.

xoxo :D

8 comments:

Cik Nur said...

kalau asak lagi, mesti boleh dapat lebih dari 4 gol kan..

akuamir said...

nanti la, lawan indon kasi score banyak,haha

CekbOlat-bOlat said...

aku trpaksa korbankan drama korea demi tgok Malaysia layan laosss !

pehh hebat takk pengorbanan gua ?

akuamir said...

gempak la bolat, patut la menang besau punyee :D

Rapunzeel Cikilolo said...

Isu potong. Tk paham la... Rasa macho eh ckp mcm tu?

Yana Libra said...

tu semua nak populariti murahan je tu~

aku HaniAsyira said...

minat betul dgn potong memotong ni kan

akuamir said...

haha,, dah dah, die dah hilang dah. hha