Tuesday, May 1, 2012

restoren depan tuhh

malu beb, malu bebb,,, oke sopan siket...


" segan ,, segannn...." itu yang dapat digambarkan kalau aku kene pi bungkus makanan kat restoren depan tuh.. bukan ape,, cam aku cakap sblom ni (tahun lepas),, kalau makan situ,, dye mesti bagi diskaun giler giler,, biasenye diskaun 100%..






habis bayangkan kalau almost everyday,, bukan everyday ye,, kene beli kat depan tuh,, aku rase cam mengemis makanan seyh,, tiap tiap kali mesti dye kate,," takyah bayarle,, kite blanje,, kte blanje.."  dah tebal muke aku nak cakap "macehh,, macehh macehh =3 " tapi alhamdulillah


nak dijadikan sebab tokey kedai tuh baik ngan family aku pasal anak dye jadi anak angkat ayah aku.. kalau nak story mory lagi kene bukak post baru.. sekian,, wabilahitaufiqwalhidayah.. wassalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh..

26 comments:

Hanamiko Sakura said...

err??

aku HaniAsyira said...

ceittttttt... boleh pulak mcm tu eik..

sekerat je cite??

Nurul Aisyah said...

huhuu panjang ke cite dia? ngehehe cite jela :P

MuaR said...

citernye di new post~

MuaR said...

cerita di post baruu la

eva said...

bukak crita.. nak tau! hehe..

Cik Nur said...

aiyakk..! citer tergantung.!

dear yayah said...

rezeki Allah nk bg.. amek je.. hehehe.. slh 1 cara nk bg murah rezeki ialah berhubungan baik sesama makhluk..

chemay said...

kena pergi kedai lain la if camtuu.
:)

Masz Sidek said...

alahai... cepatlah sambung...

TF said...

segan jugak camtu kan..okeh bukak post baru cepat..ekeke..

Shida Irni said...

Cerita terbengkalai weh -__-

Zaza Ridzlan said...

cepat cite post baru..haha =)

Fizakenet said...

Full version pleaseeeee XD

Siti Hajar Noh said...

kalau dpt mkn free lgi ajak aku. haha

si kiut lavender said...

erk..

alahai..tersambung plak story dia...aiseh

Yana Libra said...

macam banyak je anak angkat family awak tu~~

ramah btul eh family awak~~ :)

Cik Aini Lavender's said...

sentap je baca...
br tgh best2 baca tetiba ada smbungan lak
haish...atuk2 =p

O CIKTEDDY said...

perghh..kalo lepak situ hari2 boleh buncit perut..ihik

CekbOlat-bOlat said...

blanje aku ! blanje aku ! hahaha XD

syakirah izwanie said...

Tengah semangat baca tiba-tiba dia kata "Kena buka post baru" Ayoooo! :)

Mishter Izwän said...

untunglah amir , nnti nk tapau ajak aku skali. agak2 dyer bg diskaun jugak tak . dpt 50% pun oke jugak

widiea azira said...

aih ape ni. .kot di gantung critanya

Muhammad Are Zip said...

aik bro..lu kne tinggal dok umah sensorang keh??airyak=="

Teenager Housemaid said...

erk..discount 100 %?
nak makan situ jugak! muahaha

3no gr33ny said...

Allah pnjg kn umur lagi..