Saturday, April 28, 2012

26 april

jeahh,, we have so much fun,, awesome day pals... tak pi tgok movie,, tapi disebabkan itu,, KAMI banyak mase nak lepak bersame.... kami makan, kami berbowling, kami solat, kami berkaraoke, kami makan lagi, kami shopping, kami main gadget2 apple,, kami minum minum,, kami jalan jalan, kami makan free, kami solat, kami balik bersama.. 


sebab aku sorang drive,, ye,, aku hantar 1,2,3,4 orang balik rumah,, .. total gune duit,, RM53.70  ,, tapi diorang aku rase hanye menggunekan sekitar RM20 ke bawah,, lihatlah bertapa jimatnyaa,,haaha..  this is what we call FRIENDS... ye ke nie?





p/s: aku dah tengok the avengers assemble,, lawak la citer tuh,,haha..

14 comments:

yatt said...

ok, serius jeles

syakirah izwanie said...

Karaoke? Okeyy, Lama dah tak practice suara ni. Haha :D

TF said...

best la..dapat lepak ngan membe..membe ramai busy..nak gak camnie..wuuu



p/s:haha..guna ayat terbalik ek..ok je..

zaza iman said...

bestnya zaza tgk =)

Hanamiko Sakura said...

jeles2.. tak pa, nanti 4 mei hanamiko bagi jeles dekat amir pulak.. hahaha

Cik Nur said...

siap seklai harga tu..!
nanti boleh hantar nur sekali..hahaha

Nurul Aisyah said...

hihi best lah tuh..

eh girls pun ada :P

dear yayah said...

ahaha.. serius jeles seminit.. rindu nk hangout ngan kwn2.. sgt2 T.T

Siti Hajar Noh said...

wah3....part karoke tu...x sngke ko karoke..

Nana said...

best oo karok..hilang tensen..huhu

eva said...

sronok bersama geng!! hehe.. blom tgk lagi lah crita avengers.. lucu ek crita tu.. nanti balik kuching nak p tgk movie tu.. hee

artis mana pulak yang sama hahaha

CekbOlat-bOlat said...

untunglah ade kwn setia.. XD

aku hepy nengok kau hepy,kawan.. ;')

AsH ShiKaNo said...

untunglaaaa....

chemay said...

karokeee!
nape tak ajakk?
hehe
:P