Sunday, April 22, 2012

pinjam meyh

si mara nak bagi pinjaman,, tapi kenape nye macam tak ikhlas seyh aku tgok,, tempat na isi name penuh punye lah cikeot jehh. wu wuwuwuwuuu... T.T

pastuh yang PTPTN nie pula ape citer nye weyh?? bersih 3.0 ape nie?? ape niee???

siap nak dok berkhemah kat dataran merdeka tuh 3 hari.. menyusahkan polis,, meyusahkan orang ramai tol laaa,,, dah le ayah aku polis,, cuti pon kene beku,,...

gua terase bahang dye weyh...


akan mengikut anda ke mana juaaa

jadi untuk melepaskan angin tekanan nieh,, aku rancang nak pi tgok avengers assemble lah 27 nieh kluar kan,, tgok night cinema ngan member,, cambest,, nak tgok sape berlakon?? nie lah hero-hero aku...


wahh,, :D

sekian sekian..

22 comments:

chemay said...

bersih?
ape benda tuu?

*geli tgk makhluk2 digi tuuuu T___T

Cik Aini Lavender's said...

hai atuk =p
cu pun nk g tgk cite avengers gak la tp layan battleship dl lah :)

erkk...tenggelam ye atuk.hahaha
cu igt nk wat cam titanic gak tp sama jantina x best la plak.hahahaha

aku HaniAsyira said...

hahaha.. tiba2 ada bersamu ru.. ish2..

nnti tgk2 tu story cket.. maaflah sini tade wayang.. keh2

Cik Anis said...

comei moskot digi tu.. brader2 superhero tu pon comei.. hahaha

Nurul Aisyah said...

wah...yg spiderman tu nmpk real..hehe

AsH ShiKaNo said...

mara n ptptn, choose mara first tau :)

MuaR said...

ptptn bahaya bro =)

biela bell said...

selagi mampu untuk tak hutang..taknak hutang masa blajo..hehee..nanti lepas abis blajo..seksa pulak nak bayar hutang...heeeee~

dear yayah said...

nk cop incredible hulk ngan spiderman.. muahaha.. *xde reason =.="

Yana Libra said...

tak yah pening2 nak blaja nanti mohon jpa je..huhu~~ :)

kalau masuk matriks tak yah risau, ada elaun kan~~

❖ Syaa ❖ said...

Ehhhh citer bebudak ke nieh? Eh tak minat lah . wuuu wuuu

O CIKTEDDY said...

ngeh3...gmbr tuh xleh tahan =D

Cik Nur said...

tiba2 digi keluar sama..hehehehe...
jgn pening2..tnya pdapat org ramai ye..

zaza iman said...

ptptn n mara..mara susah pula nak dpt lg2 result biasa...hurmmm

si kiut lavender said...

haish..

bersih sungguhlah...

Hanamiko Sakura said...

lepas tengok citer tu jangan lupa story mory ke.. ngee~

eva said...

xsbr nak tgk jugak movie avengers..

ha ah ntah apa2 skrg negara kta ni dah.. hmmm..

Masz Sidek said...

heheh... macam2 jer kan...

p/s : nanti update yer pasal crita avengers...

Mishter Izwän said...

better pinjam MARA dr PTPTN .

TF said...

okla kalau dpt pinjam Mara..kemain hero2 tuh..takut tengok..hehe

Warna Warni Kehidupan said...

ah bersih sila jangan wat hal.. orang nak pi pesta buku sabtu nih..huh

cik wanie Lovela (CWL) said...

cute hahhaha