Sunday, May 29, 2011

HAMPEH

videokeman mp3
Nobody’s Perfect – Jessie J Song Lyrics


"E,, ta g futsal??''

''skunk ke?(sambil tgok jam,, pkol 10) tade kasut ah,, sluar pown camnie,,''

"banyak kasut la depan ue"

dengan dahi yang berkerut,, buat softskill jap,, PMI,, "jom"

dari juasseh sampai ke jempul,, kazen bawak kete,, cari jalan ke tmpat futsal,, bro ngan kazen lagi satu tgah tunggu,, cer.. jalan jauh gak,, men tmpat bayau rpenye.. sampai tgok ramai lak ngan kasut2 smart,, aku na kluar kete pown segan ngan kasut joging sape tah aku tibai,, haha..

itu buat aku gune PMI blik,, ta jadik ah,, smpai pkol 11 kot aku tgok  je,, kazen ngan bro aku yg da sampa awal ue men lah.. bro aku baru masuk seminit da gol,, kene puji dari penonton luar lak ue,, watdefak.. dah ue kazen aku yg bawak aku tadi ajak balik,, aku balik lah,, time da buat turn,, bumper belakang terhempas kuat pasal jalan tinggi gler,, habis la tanah ue 7 keturunan..

tringat aku satu cter,, sorang budak tanye mak dye,,

"mak,, knape kite miskin??"

"bersyukurlah nak,, kturunan kite dah disumpah kaye 7 kturunan,,"

"habis nape kite miskin??"

"sebab kite keturunan yang ke-8"

"??? butane!!!"

then balik dari batu kikir ue,, da terlepas juasseh,, sampai plak ke kuala pilah,, mmg sesat jauh terlajak,, malang tol malam ue.. kali nie up 8 keturunan jalan ue kene.. baby btol..

then pusing lah balik,, seb bek sampai rumah gak,, ohh,, kat rumah kazen aku kek nogori 9.. bukan kazen yang bawak kete la TAPI..

* * * * *
Dari Abu Hurairah ra, bahawasanya seorang lelaki telah berkata kepada Nabi Muhammad SAW. “Berilah wasiat kepada aku”. Sahut Nabi : “Janganlah engkau marah”. Kemudian dia mengulangi beberapi kali. Sabda nabi: “Janganlah engkau marah.” Riwayat oleh Imam Bukhari.

p/s: butane dan baby bukanlah satu kate2 kesat..

2 comments:

MuaR BuDak sTiLo said...

hai ,pandai gak kao mencarot ea?wtf tu tak baik la..

akuamir said...

ohh,,itu sume pasal PRS,, bukan!!,,maksud aku pengaruh rakan sebaye..